Klaus Iohannis, nemulțumit de un ministru important: "Sunt multe lucruri care nu funcționează"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis a declarat că este nemulțumit de modul în care se descurcă ministrul Justiției, Stelian Ion, fără însă să-l menționeze direct. Președintele României spune că sunt multe lucruri care nu funcționează și despre care se aude că sunt doar în discuții. 

„Haideți să ne amintim cum a apărut această coaliție și cum s-au poziționat unii față de alții cei care sunt acum împreună. Noi am avut anul trecut campanie electorală și aproape s-au duelat în public. Deci vă dați seama că astfel de coaliție are nevoie de timp până se rodează. Având în vedere de unde am pornit, pot să spun da, coaliția funcționează, dar nu funcționează perfect. Sunt multe lucruri care nu funcționează. Bunăoară, SIIJ nu a fost desființat. Chit că toată lumea s-a lăudat că așa va face, dar ministrul Justiție nu a găsit încă calea potrivită. Legile justiției... nici nu există un proiect acceptat în coaliție și sunt și eu nemulțumit de aceste lucruri. Sunt și alte și alte reforme care au fost promise și deocamdată auzim că se întâlnesc și discută. Este mult de lucru, dar această formă eu sunt convins că poate să funcționeze," a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, miercuri, Parcul Natural Comana, context în care a subliniat importanţa acţiunilor privind combaterea schimbărilor climatice, dar şi a necesităţii protejării mediului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel