Iohannis, mesaj pentru tineri: "Intrați în politică"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Klaus Iohannis îi invită pe tineri să participe activ în politică, precizând și că programul de guvernare a devenit un "manual de manipulare".

Preşedintele Klaus Iohannis îi invită pe tineri să intre în politică, să participe activ la procesul de luare a deciziilor şi le cere să nu permită ca promisiunile guvernanţilor să rămână ''simple pasaje într-o arhivă''.

"Ştiu că mulţi sunteţi profund dezamăgiţi de modul în care se face politică astăzi la noi. Soluţia nu este abandonul sau părăsirea ţării. Soluţia este, şi vă invit, aşa cum am făcut-o şi cu alte ocazii, să intraţi în politică, să participaţi activ la procesul de luare a deciziilor. Nu permiteţi ca viitorul să fie decis în absenţa voastră sau fără să fiţi consultaţi. Nu permiteţi ca promisiunile guvernanţilor să rămână simple pasaje într-o arhivă. Şi, dacă tot veni vorba despre promisiuni neonorate, oare cine îşi mai aduce aminte de perspectivele promiţătoare din celebrul de-acum program de guvernare, care, între timp, s-a dovedit a fi un veritabil manual de manipulare", spune şeful statului, joi, într-un mesaj transmis la cea de a III-a ediţie a Summitului Tinerilor.

El le solicită tinerilor să îşi asume cu responsabilitate acest rol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel