Klaus Iohannis, după ce un tânăr a murit după ce a consumat droguri la Saga Festival: „E nevoie de educație”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis spune, după ce un tânăr a murit din cauza consumului de droguri la Saga Festival, că organizatorii ar trebui să fie „un pic mai fermi”: „Dacă vrem să mergem la rădăcină, e nevoie de educație”.

„Este o tragedie și ne pare rău tuturor că se ajunge la astfel de excese. Cred că e nevoie ca organizatorii să fie un mai fermi. Dar și aici, dacă vrem să mergem la rădăcină, e nevoie de educație. Însă și educația are nevoie de supraveghere și sunt foarte bucuros că ministrul de Interne mă însoțește azi în delegație și sunt convins că se lucrează la o abordare. Noi avem instituții care se ocupă de aceste chestiuni și sper tare mult să ajungem într-o combinație din educație și organizare mai bună la a elimina complet astfel de evenimente tragice”, a spus Klaus Iohannis.

Vineri, în prima seară a Saga Festival trei tineri au intrat în stop cardio-respirator după ce au consumat droguri în timpul concertului care avea loc pe Arena Națională. Unul dintre ei și-a pierdut viața, iar ceilalți doi sunt internați la Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel