Jupiter în Pești, din 14 mai. Schimbări radicale în horoscop: Vărsătorii scot bani din piatră seacă, Fecioarele și Scorpionii își găsesc jumătatea

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Jupiter în Pești, din 29 decembrie: „Vărsător, Marele Benefic vine să te învețe să faci bani“. Oportunitățile pentru fiecare semn
Horoscop. Jupiter în Pești, din 29 decembrie: „Vărsător, Marele Benefic vine să te învețe să faci bani“. Oportunitățile pentru fiecare semn

Din punct de vedere astrologic, adevăratele sărbători de mai vor începe pe 14, când principalul binefăcător ceresc Jupiter trece în zodia locuinței sale - în Pești. Toate zodiile vor trece prin schimbări neașteptate.

Jupiter își va schimba zodia pe 14 mai și se va muta în Pești până pe 29 iulie, iar această perioadă va fi importantă pentru toată lumea. Energia sa pozitivă va fi importantă pentru toate semnele horoscopului. În decurs de două luni și jumătate, semnele zodiacale își vor putea schimba viața în bine și își vor găsi calea spre fericire. 

Jupiter în Pești, din 14 mai:  Schimbări radicale în horoscop

 

Berbec


Jupiter se va afla în a 12-a casă a horoscopului nativilor Berbec. Berbecul se va putea odihni, va căpăta putere și va reflecta asupra viitorului. Folosiți această perioadă pentru a vă schimba viața în bine. Merită să tinzi spre fericire și să nu te temi de responsabilitate.

 

Taur


Taurul îl va avea pe Jupiter în casa a 11-a a horoscopului, care este responsabilă de întâlniri și prietenie. Taurii vor putea să facă conexiuni utile, să stabilească afaceri în rețea. Acordați atenție internetului și să dezvoltați acest domeniu pentru a crește veniturile.

 


Gemeni


Jupiter intră în casa a X-a a horoscopului, care este responsabilă de carieră, de atingerea obiectivelor și de statut. Gemenii vor putea să-și îmbunătățească viața, să avanseze în carieră sau să-și găsească locul de muncă de vis începând cu 14 mai.

 

Rac


Jupiter se mută în casa a 9-a a horoscopului, iar Racii vor putea începe studiile, inclusiv cele din străinătate. Între 14 mai și 29 iulie, vor fi o mulțime de perspective de exploatat, astfel încât să nu regreți mai târziu oportunitățile nerealizate.

 

Leu


Leul îl va avea pe Jupiter în casa a 8-a a horoscopului, responsabilă de finanțe. Leii ar trebui să se abțină de la împrumuturi, pentru a nu ajunge într-o gaură de datorii. Norocul va fi de partea celor care știu să-și planifice cheltuielile și se străduiesc să câștige.

 

Fecioară


În Fecioară, Jupiter va intra în a 7-a casă a horoscopului, responsabilă de căsătorie, relații și parteneriate. Influența planetei va ajuta la găsirea fericirii personale, la întâlnirea cu oamenii potriviți, iar pentru cuplurile căsătorite care visează la urmași, va oferi posibilitatea de a-și îndeplini visul.

 


Balanță


Jupiter se va afla în casa a 6-a a horoscopului, iar Balanța se așteaptă la o perioadă activă, în care să poată munci mai mult și să fie bine răsplătiți.  Folosiți energia planetei în folosul personal, pentru a nu rata oportunități promițătoare.

 

Scorpion


În Scorpion, Jupiter se va afla în casa a 5-a a horoscopului, responsabilă de dragoste. Reprezentanții singuri ai zodiei își vor putea găsi jumătatea, iar cei care sunt deja într-o relație vor găsi armonie și fericire în viața de familie.

 

Săgetător


Săgetătorii îl vor avea pe Jupiter în casa a 4-a a horoscopului. Atenție sporită asupra locului de reședință, pentru a vă îmbunătăți condițiile de trai. Este posibil ca familia reprezentanților semnului să se mărească din cauza nașterii unui copil mult așteptat.

 


Capricorn


Capricornilor li se recomandă să se concentreze pe obținerea de informații. Jupiter va intra în casa a III-a a horoscopului, iar în perioada 14 mai - 29 iulie va exista posibilitatea de a extinde orizonturile, de a stabili afaceri și de a găsi noi cunoștințe utile.

 

Vărsător


Jupiter va intra în a 2-a casă a veniturilor și profiturilor. Din 14 mai va fi o oportunitate de a găsi noi surse de venit, de a dezvolta idei care să aducă și prosperitate financiară. Este posibil ca reprezentanții zodiei să poată obține un bun ajutor financiar de la cei dragi.

 

Pești


Din 14 mai, Jupiter în Pești, va fi un eveniment semnificativ în viața reprezentanților acestei zodii. Nu e timp de pierdut, concentrați-vă pe partea pozitivă și să nu vă temeți să vă exprimați dorințele, care cu siguranță se vor împlini dacă crezi în tine și mergi spre visele tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel