Juncker, umilință pentru Dăncilă. Băsescu: Din cauza scrisorii idioate

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Traian Băsescu spune că și în situația în care Dăncilă a întârziat la întâmpinarea lui Juncker la aeroportul Băneasca, acesta ar fi trebuit s-o aștepte. Băsescu spune că ignorând-o, Juncker a arătat că nu are nici un fel de respect pentru Viorica Dăncilă. 

„Nu prea se cade să te aştepte premierul la aeroport. Domnul Jean Claude Juncker trebuia să facă premierului o vizită la Palatul Victoria într-o întâlnire nu de un sfert de oră, ci de o jumătate de oră, ăsta-i standardul optim, dar foarte probabil scrisoarea idioată pe care trimis-o cu lovitura de stat din România l-a făcut pe Jean Claude Juncker să nu mai aibă pic de respect pentru premierul României. Jandarmeria trebuia să informeze SPP-ul asupra întârzierii doamnei Dăncilă," a afirmat Traian Băsescu luni seară, la TVR.

Reamintim că Viorica Dăncilă a ratat astăzi întâlnirea cu președintele Jean Claude Juncker după ce a întârziat la aeroport. Un comunicat ulterior al Guvernului precizează că premierul României ar fi fost informat în mod eronat despre ora de sosire a lui Juncker pe aeroportul Băneasa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel