Joe Biden şi-a făcut a treia doză de vaccin anti-Covid: „Ştiu că nu pare, dar am peste 65 de ani”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Președintele american, Joe Biden, se simte „foarte bine" după ce a fost depistat pozitiv cu virusul Covid /  Sursa - Profimedia
Președintele american, Joe Biden, se simte „foarte bine" după ce a fost depistat pozitiv cu virusul Covid / Sursa - Profimedia

Preşedintele american Joe Biden şi-a făcut luni, la Casa Albă, a treia doză de vaccin anti-Covid Pfizer-BioNTech, la doar câteva zile după ce Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA (CDC) a recomandat că această doză e indicată pentru anumite categorii de vârstă, informează NBC News.

„Ştiu că nu pare, dar am peste 65 de ani”, a spus Joe Biden. Statele Unite au autorizat săptămâna trecută administrarea unei doze „booster” de vaccin anti-Covid în cazul persoanelor de 65 de ani şi peste, precum şi ale celor din categoriile de risc, inclusiv prin prisma locului de muncă, informează Agerpres.

„Booster-ele sunt importante, dar cel mai important lucru este că trebuie să avem cât mai multe persoane vaccinate”,a spus Joe Biden. Preşedintele SUA a spus despre cei aproximativ 23% de americanu care nu s-au vaccinat nici măcar cu o singură doză că „provoacă o groază de pabuge restului ţării”.

Joe Biden are 78 de ani şi s-a vaccinat cu a doua doză de Pfizer în luna ianuarie 2021. Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, în vârstă de 70 de ani, va fi şi ea injectată cu a treia doză de vaccin anti-COVID, a mai spus preşedintele SUA.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel