Italian arestat la domiciliu în România după ce a violat în mod repetat o fetiţă de 8 ani. Al doilea pedofil trimis "acasă" de acelaşi Tribunal

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Instanţa a hotărât înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu în cazul unui bărbat, cetăţean de origine italiană, care a violat în mod repetat o minoră, fata având la data producerii faptei vârsta de 8 ani. Aceeaşi hotărâre a fost luată într-un caz asemănător, în care un bărbat de 32 de ani de origine română a sechestrat şi violat timp de opt luni o minoră de 13 ani.

Citeşte şi: Pedofilul italian arestat la domiciliu în Brăila, trimis în arest după ce a violat o fetiţă româncă de numai 8 ani

În data de 29 ianuarie 2021, Tribunalul Brăila a hotărât "înlocuirea măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Conte Pietro cercetat pentru comiterea infracţiunilor de viol în formă continuată prevăzută de art. 218 alin. (1), alin. (2) şi alin. (3) lit. c) Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal şi corupere sexuală a minorilor în formă continuată prevăzută de art. 221 alin. (3) Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. (2) Cod penal, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 zile, începând cu data de 29.01.2021 până la data de 27.02.2021, inclusiv. În baza art. 221 alin. (1) Cod procedură penală pe durata măsurii arestului la domiciliu impune inculpatului Conte Pietro obligaţia de a nu părăsi imobilul din municipiul Brăila".

În data de 2 februarie 2021, Judecătoria Brăila hotărăşte că "menţine - ca fiind legală şi temeinică - măsura arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Conte Pietro. În baza art. 221 alin.1 Cod procedură penală pe durata măsurii arestului la domiciliu impune inculpatului Conte Pietro obligaţia de a nu părăsi imobilul din municipiul Brăila, (...) fără permisiunea instanţei de judecată, în faţa căreia se află cauza".

 

Femeia care avea grijă de fetiţă primea bani şi dulciuri să o lase pe mâna pedofilului


Potrivit unui comunicat de presă remis, în decembrie 2020, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, un bărbat a fost arestat preventiv pe motiv că a violat în mod repetat o minoră. Fapta s-a produs cu ajutorul unei femei care avea fetiţa în grijă şi care a fost, de asemenea, arestată preventiv.

Conform anchetatorilor, timp de mai multe luni, din toamna anului 2018 şi până pe 9 decembrie 2020, la diferite intervale de timp, în două imobile de pe raza municipiului Brăila, bărbatul a întreţinut acte sexuale cu o minoră, în vârstă de 8 ani la acea vreme, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, precum şi de starea de constrângere morală în care se afla, din cauza autorităţii exercitate de către femeia care o avea în îngrijirea şi ocrotirea sa.

"Femeia, în schimbul promisiunii şi oferirii de dulciuri şi sume de bani modice primite de la inculpat, a determinat-o şi a încurajat-o pe minoră să suporte şi să întreţină acte sexuale cu acesta. În acelaşi scop al convingerii şi indicării modului de realizare, cei doi inculpaţi au întreţinut raporturi şi acte sexuale în prezenţa minorei", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. 

AICI informaţii despre celălalt caz: Pedofil în arest la domiciliu după ce a sechestrat o minoră opt luni. Judecătoarea: "Nu au existat ieşiri în stradă, proteste în presă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel