Italia. Urmărire ca în filme: O româncă a vrut să intre în plin cu Jeep-ul într-un grup de polițiști

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 26 de ani și un bărbat de 55 de ani au fost arestați și plasați în arest la domiciliu, după o urmărire ca în filme pe străzile din Canicatti, Italia.

Francesco Di Caro, de 55 de ani, din Canicattì și Dana Mihaela Nicoleta Chita, în vârstă de 26 de ani, din România, dar cu domiciliul în Canicatti au fost arestați pentru infracțiunile de rezistență la funcționarii publici și daune agravate.

Polițiștii din Canicatti au vrut să oprească, în cadrul unei acțiuni de control de rutină, un Jeep Grand Cherokee. Numai că șoferul nu a oprit, ci a pornit în trombă. Ulterior au aflat că vehiculul era deja dat în urmărire întrucât la un alt control fusese găsit fără asigurare, iar atunci când polițiștii erau pe cale să confiște mașina, șoferița a accelarat puternic și a reușit să fugă.

Vehiculul cu două persoane la bord a fost din nou interceptat, dar nu a oprit la semnalul polițiștilor din Canicatii ci, mai mult, a încercat să intre în plin și să spulbere echipajul de poliție, informează agrigentooggi.it. 

A urmat o urmărire ca în filme cu Jeep-ul care circula cu viteză foarte mare pe unele drumuri pietonale, ajungând în centrul orașului, unde a pus în pericol siguranța agenților, pietonilor și participanților la trafic.

Cursa teribilă a celor doi subiecți s-a încheiat grație intervenției la timp a unei alte patrule a comisariatului, care a reușit să oprească Jeep-ul. După ce formalitățile de arestare au fost finalizate, din dispoziția magistratului de serviciu la Parchetul din Agrigento cei doi au primit arest la domiciliu.

La o verificare mai atentă, tânăra Dana Mihaela Nicoleta Chita pare a fi aceeași româncă dată în urmărire internațională de Poliția Română, având pe numele ei un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Românca a primit 10 luni de închisoare pentru furturi din locuință. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel