Italia. Un român, care cultivă cânepă indiană acasă, săltat de carabinieri

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român care cultivă cânepă indiană acasă, săltat de carabinieri
Italia. Un român care cultivă cânepă indiană acasă, săltat de carabinieri

Carabinieri secției Melia Mongiuffi Station, cu sprijinul colegilor  din Sicilia și a celor dn Escadrila au arestat un cetățean roman, de 32 de ani, cu mai multe antecedente penale, acuzat acum de deținere și cultivare  a substanțelor stupefiante.

În timpul serviciilor de control al teritoriului, bărbatul român, care se afla sub măsura supravegherii speciale, cu obligația de a rămâne în municipiul Giardini Naxos, a fost oprit de forțele de ordine.  Acesta era împreună cu un prieten. Cei doi au fost opriți și supuși unei verificări, la sfârșitul care agenții au stabilit că bărbatul român a încălcat măsura preventivă a supravegherii speciale, având obligația de a rămâne la domiciliu.

Vizibil nervos, comportamentul românului a atras atenția carabinierilor, care au decis să efectueze percheziții la domiciliul acestuia.  Nu mare le-a fost surpriza forțelor de ordine, care au găsit patru plante de cânepă indiană, un sistem rudimentar pentru irigații și o lampă de căldură. Plantele de canabis au fost ridicate și trimise Departamentului de Investigații Științifice ale Carabinierilor din Messina pentru analize de laborator. De asemenea, au fost confiscate toate echipamentele găsite, iar românul, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat, relatează stampalibera.it.

Bărbatul este acuzat de încălcarea obligațiilor legate de supravegherea specială cu obligația de ședere la domiciliu, dar și de  deținere și cultivare de droguri, în scopul vânzării. La ordinele procurorul adjunct din Messina, românul a fost trimis în arest la domiciliu și așteaptă să fie judecat. În urma rezultatului de validare a arestului de către judecătorul Curții Messinaromânul a fost trimis în arest la domiciliu cu brățară electronică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel