Italia. Un român a violat și maltratat o tânără braziliancă. Bărbatul este de negăsit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 48 de ani, aparent fără adăpost, a abuzat de o tânără braziliancă de 28 de ani. A tras-o de păr, a lovit-o cu bestialitate, apoi a violat de ea. Femeia a ajuns la spital în stare gravă.

Faptele s-au petrecut în Vallefoglia, provincia Pesaro e Urbino, regiunea Marche, din Italia.  Cazul este foarte delicat, cu o violență aparte, tânăra de 28 de ani fiind rasă de păr, dezbrăcată cu forța și violată ore în șir de un român într-o locuință.

Procesul se deschide în fața colegiului de la curtea din Pesaro, dar acuzatul, un român de 48 de ani, aparent fără adăpost, este de negăsit. După ce i-a aplicat o lovitură puternică peste față, a urmat o noapte de iad. O furtună de pumni a urmat apoi în față și gură până când  femeia a leșinat.

Apoi a târât-o de păr și a dezbrăcat-o împotriva voinței sale. Pentru că femeia îi opunea rezistență,  el  a continuat să o lovească cu bestialitate., astfel că femeia a ajuns la urgențe cu multiple echimoze, răni, zgârieturi și umflături la nivelul maxilarului și ochiului, atât de mult încât au fost necesare 20 de zile de tratament medical.

Dacă va fi condamnat, pe numele românului, care este încă de negăsit, ar putea fi emis și un mandat internațional de arestare. Acuzatul este apărat de avocatul Sandro Sabatini de la baroul Pesaro, informează corriereadriatico.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel