Italia. Traficant de droguri român, prins de poliție. Tânărul va petrece noaptea dintre ani la închisoare

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Traficant de droguri român, prins de poliție. Tânărul va petrece noaptea dintre ani la închisoare
Italia. Traficant de droguri român, prins de poliție. Tânărul va petrece noaptea dintre ani la închisoare

Un traficant de droguri de naționalitate română a fost prins de militari într-o parcare din oraș, în timp ce vindea hașiș.

Carabinierii din Todi, Italia au arestat un bărbat de 22 de ani, de naționalitate română, pentru posesie de droguri cu intenția de a le distribui. Tânărul a fost prins de soldați într-o parcare din oraș, în timp ce vindea hașiș unui tânăr de 21 de ani din Todi.

La percheziția domiciliară au fost descoperiți 440 de euro în numerar, un cuțit cu briceag, un cântar și mai mult hașiș. Bărbatul a fost trimis direct în arest și urmează să petreacă revelionul în cea mai selectă locație, la închisoare.

De asemenea, nu este singurul care se află în această situație, deoarece o femeie de aceeași naționalitate, căutată de poliție de mult timp, a fost prinsă.

 

O româncă a fost arestată după ce a încălcat un ordin de deplasare, din dragoste

 

Românca se mutase cu toată familia ei, stabilindu-se într-o tabără din Isernia, Italia. Acolo s-a acomodat perfect și, pe lângă sarcinile zilnice, alterna între îngrijirea copiilor din tabără și cerșitul în piața bisericii.

La scurt timp, în viața ei și-a făcut apariția dragostea, pentru că în tabără a întâlnit un tânăr de care s-a îndrăgostit. Însă, povestea lor a fost perturbată de poliție, din cauza atitudinii ei atunci când cerșea. 

Metoda sa de cerșit a fost considerată prea intruzivă și insistentă, deoarece atunci când nu reușea să obțină o monedă, arunca blesteme asupra credincioșilor care părăseau lăcașul de cult. Astfel, femeia este îndepărtată din municipiu cu ordin de deplasare obligatorie.

 

Românca nu a putut renunța la iubitul ei

 

Dar dragostea ei pentru bărbat era mult prea puternică, așa că a încălcat ordinul de interdicție pentru a fi aproape de iubitul ei, colectând mai multe plângeri. Din nefericire pentru ea, în timp, dragostea s-a stins și ea, iar femeia și-a reluat călătoria.

Pe noul său traseu, femeia a fost verificată de patrula Radiomobilului din Aurisina, Trieste, Italia în timp ce călătorește cu un autobuz spre Sicilia. Militarii au descoperit că femeia, o româncă în vârstă de 52 de ani, era căutată pe bază de mandat de arestare, având de executat o lună de închisoare pentru că a încălcat interdicția de a reveni în municipiul Isernia pentru fapte comise în 2010.

Așa că patrula Radiomobilului din Aurisina a arestat-o și a dus-o la Coroneo, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel