Italia. Șofer român de TIR, în stare gravă la spital după ce s-a băgat sub camion să verifice frânele

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer român a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost implicat într-un accident stupid. 

Un șofer român din Italia a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident petrecut pe autostrada A4, între Vicența Est și Vicența Vest, în direcția spre Veneția.

Incidentul s-a petrecut în cursul după-amiezii de joi, 7 octombrie 2021. Din primele informații se pare că românul, în vârstă de 60 de ani, s-a oprit cu camionul pe banda de urgență a autostrăzii pentru a verifica o defecțiune, cel mai probabil la frâne.

Conform reconstituirii efectuate de polițiștii, bărbatul s-a băgat sub camion pentru a face verificările necesare, dar mijlocul de transport a pornit singur din loc și a trecut astfel peste picioarele șoferului.

Roțile camionului i-au zdrobit picioarele bărbatului

 

Potrivit televiziunii regionale Rete Veneta, roțile camionului i-au zdrobit picioarele bărbatului, iar autovehiculul s-a oprit apoi la circa 20 de metri distanță, după ce s-a lovit de parapetul de fier. Din fericire, nu au avut loc alte accidente, mijlocul de transport rămânând pe banda de urgență.

Șoferul român a reușit apoi să sune la 118 pentru a solicita o ambulanță, lucru pe care l-au făcut, între timp, și alți participanți la trafic. La fața locului au intervenit ulterior atât paramedicii cu ambulanța, cât și agenții de la Polstrada.

Potrivit sursei citate, conaționalul nostru a fost transportat la spitalul San Bortolo din Vicența, unde a fost internat urgent în secția Reanimare.

Ulterior, medicii l-au dus în sala de operații, încercând astfel să-i salveze picioarele. Cu toate acestea, șoferul român riscă să-i fie amputate ambele picioare.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel