Italia. Româncă prinsă de poliție după ce a furat două coliere prin metoda „îmbrățișării”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Româncă prinsă de poliție după ce a furat două coliere prin tehnica îmbrățișării
Italia. Româncă prinsă de poliție după ce a furat două coliere prin tehnica îmbrățișării

O româncă de 22 de ani a fost identificată și denunțată la poliție, după ce a păcălit o bătrână din Comacchio, Italia, folosind tehnica îmbrățișării.

O româncă de 22 de ani a păcălit o femeie în vârstă, împrietenindu-se cu ea, înainte de a-i fura obiectele de valoare prin tehnica îmbrățișării.

Infractoarea de naționalitate română a fost identificată și denunțată pentru că a profitat de amabilitatea unei bătrâne din Comacchio, pe 19 mai. 

Cu acea ocazie, victima se afla pe trotuar, la domiciliu, când a fost abordată de tânăra care, cu fața mascată de o mască chirurgicală, a pretins că o întreabă despre posibile oferte de muncă în zonă.

 

Bătrânica a sunat imediat la poliție

 

După ce a câștigat încrederea femeii, fata a îmbrățișat-o în semn de mulțumire și a plecat. Abia când s-a întors acasă, însă, femeia a descoperit că nu mai avea cele două lănțișoare pe care le purtase mai devreme.

Căutările inițiate imediat de carabinieri, chemați de victimă la numărul de urgență 112, nu au avut succes.

Cu toate acestea, analiza ulterioară a sistemelor de supraveghere video municipale și private a permis identificarea făptașului, o femeie de 22 de ani de origine română, care, prin urmare, a fost denunțată la Procuratura din Ferrara pentru furt pe ascuns, conform presei străine. 

 

Vezi și

 

Italia. O româncă a fost arestată, după ce a furat haine din mai multe magazine. Tânăra era în cârdășie cu mai mulți minori

 

O româncă de 20 de ani, împreună cu mai mulți minori de aceeași naționalitate au fost prinși în timp ce furau haine dintr-un magazin din Italia. 

Românii, specializați în furturi de îmbrăcăminte, aveau asupra lor două genți mari pline cu pantaloni, pulovere, hanorace și încercau încă un jaf în magazinul Bershka, situat în incinta centrului comercial 'Il Centro' din Arese.

Hoții au fost opriți de paznicul și de carabinierii de la stația Cesate. Sub acuzația de furt calificat în complicitate, o tânără de 20 de ani, care nu are antecedente penale și nu consumă droguri, a ajuns în cătușe, în timp ce un tânăr de 17 ani și o fată de 14 ani au fost cercetați în stare de libertate pentru aceeași faptă.

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel