Italia: Româncă arsă de vie de soțul italian. N-a avut milă

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Sfârșit cumplit pentru o româncă din Italia. Violeta Mihaela S. a fost pur și simplu arsă de vie de soțul italian în apartamentul în care locuiau împreună, în Sagnano-Sala Consilina. 

Iubitul italian al româncei este acuzat de omor cu premeditare. Acesta a provocat intenționat incendiul cu scopul de a o omorî pe Violeta, care avea doar 32 de ani.

Italianul, în vârstă de 48 de ani s-a dus la benzinărie, de acolo de unde a cumpărat două canistre cu benzină după care s-a întors la apartament. A intrat în casă și s-a dus glonț la camera Violetei. A răsturnat toată benzina pe podea după care a dat foc apartamentului. 

Româncă a fost prinsă în interior, iar italianul a fugit. Incendiul a fost urmat de o deflagrație, Violeta fiind transportată la spitalul "Luigi Curto" din Polla, acolo unde a murit. 

Anchetatorii italieni au refăcut tot filmul evenimentelor, iar italianul de 48 de ani este acum acuzat de crimă cu premeditare. 

Bărbatul va fi supus și unui control psihiatric pentru a se constata dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel