Italia. Româncă, arestată în timp ce intenționa să părăsească țara

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Presupusă şefă a mafiei, arestată pe aeroport în Roma
Italia. Presupusă şefă a mafiei, arestată pe aeroport în Roma

Poliția de stat Gorizia a arestat o tânără, de naționalitate română, în urma unei dispoziții emise de Autoritatea Judiciară. Românca a fost oprită la scurt timp după miezul nopții, la bordul unui Volkswagen Multivan la autostrada Villesse.

O patrulă a poliției rutiere a verificat vehiculul care se deplasat spre Slovenia. În care mașină se aflau patru cetățeni români. După ce pasagerii automobilului au fost legitimați, a reieșit că pe numele unei tinere, de 23 de ani, exista un ordin de arestare, emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru minori din Roma. Astfel, românca urma să execute o pedeapsă de un an și 4 luni, pentru mai multe infracțiuni de tâlhărie.

În cadrul perchezițiilor corporale, efectuate la Birourile Secției de Poliție Rutieră Gorizia, asupra tinerei au fost descoperte mai multe, pe care nu a putut să le justifice. Unele bijuterii aveau pietre prețioase. Mai mult, pe unele erau gravate numele proprietarilor.

La sfârșitul perchezițiilor, românca a fost dusă la Institutul Penal pentru Minori din Pontremoli (MS), unde își va ispăși pedeapsa de de un an și 4 luni, pentru infracțiuni de tâlhărie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel