Italia. Româncă, arestată după ce s-a dezbrăcat în fața unui bătrân și i-a furat un ceas de 10.000 de euro

Alexandra Curtache |
Data publicării:
 Italia. Româncă, arestată după ce s-a dezbrăcat în fața unui bătrân și i-a furat un ceas de 10.000 de euro / Foto: Unsplash
Italia. Româncă, arestată după ce s-a dezbrăcat în fața unui bătrân și i-a furat un ceas de 10.000 de euro / Foto: Unsplash

O româncă de 42 de ani a fost prinsă de poliție după ce a jefuit bătrâni prin mai multe tehnici. 

"Hoața prin îmbrățișări" din Perugia, care ar fi comis numeroase tâlhării între iunie și august 2022 asupra unor bărbați în vârstă, abordându-i cu avansuri sexuale, a ajuns la închisoare.

Polițiștii și carabinierii au pus în executare o ordonanță de arestare preventivă emisă de autoritățile din Perugia la cererea Parchetului condus de Raffele Cantone împotriva cetățeanului român cercetat pentru furt și spargere de locuințe.

 

Româncă arestată pentru furturi comise prin tehnica îmbrățișării

 

În urma investigațiilor, efectuate de echipa mobilă împreună cu anchetatorii carabinierilor, au fost identificate șase cazuri de furturi comise prin "tehnica îmbrățișării" sau altele similare, pentru bunuri furate în valoare de 20 de mii de euro.

Românca de 42 de ani îi aborda pe bărbații în vârstă cu avansuri sexuale și, după ce le distrăgea atenția, le lua bunurile, în principal coliere de aur cu pandantive.

Vezi și: Foloseau metoda "Devil's Pizza". Cei doi suspecţi, care au aruncat în aer două bancomate din Constanţa, legături cu mafia 'Ndrangheta din Italia

 

Femeia de naționalitate română este acuzată și de violență

 

Într-un caz, după ce a fost respinsă în fața unei bănci, ea ar fi smuls din mâinile victimei sale plicul care conținea o mie de euro în numerar retras cu puțin timp înainte în sucursală. Într-un alt incident, aceasta ar fi pătruns în casă cu un pretext banal, apoi s-a dezbrăcat în fața bătrânului și i-a furat un ceas de 10.000 de euro.

Descoperită de fiica partenerului ei, femeia ar fi fugit. Mai multe plângeri au fost depuse la diferite stații de carabinieri din Perugia și din împrejurimi. Investigațiile efectuate prin recunoaștere fotografică și mărturii au permis anchetatorilor să impute circumstanțe agravante de îndemânare, de apărare diminuată a victimei și, în unele episoade, chiar de violență, având în vedere modul în care bunurile au fost smulse din mâinile victimelor, conform presei din Italia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel