Italia. Român, prins cu un adevărat arsenal de arme în mașină: Cuțite, un satâr și o rangă, ascunse în diferite locuri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Carabinierii au verificat, ieri, o mașină staționată într-o parcare din orașul Parma. Deoarece li s-a părut suspect, oamenii legii au decis să verifice automobilul, parcat între via Langhirano și via Enza.

În momentul în care carabinierii s-au apropiat de mașină, șoferul, un român, de 37 de ani a devenit agitat. Din acest motiv militarii au decis să extindă controlul și asupra vehiculului.

În interiorul mașinii, carabinierii au găsit, în timpul percheziției, mai multe cuțite, un satâr și o rangă, toate ascunse în diferite puncte ale vehiculului. După ce a fost identificat, bărbatul a fost reclamat la Parchetul Parma pentru săvârșirea infracțiunii de port ilegal de arme și  obiectele vătămătoare. Toate obiectele găsite în mașină au fost confiscate. 

Un caz asemănător a avut loc in Germania, unde un român, fost ofițer de poliție, călătorea cu o colecție de arme în mașină.

 

Un român, fost ofițer de poliție, călătorea cu o colecție de arme în mașină 

 

O patrulă de la poliția de frontieră a oprit, vara trecută, pentru un control de rutină, o mașină cu numere de înmatriculare românești, pe autostrada pe A8. 

În automobil se aflau trei cetățeni români: șoferul și doi pasageri. Unui dintre pasageri, un bărbat de 49 de ani, s-a prezentat anchetatorilor ca fiind angajat al poliției române, arătând-le chiar insigna.

Deoarece ceilalți doi români au devenit agitați și din ce în ce mai nervoși, ofițerii de poliție au decis să percheziționeze autovehiculul. În interior, au găsit un pistol paralizant interzis, un spray cu piper, un cuțit interzis și un baston cu electroșocuri. În urma anchetei, s-a dovedit că armele interzise prin lege aparțineau bărbatului, de 49 de ani, scrie berchtesgadener-anzeiger.de.

Ofițerii au confiscat armele găsite, iar cei trei români și-au putut continua călătoria. Potrivit autorităților române, bărbatul era polițist, dar se retrăsese din activitate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel