Italia. Român, prins cu droguri, pe care urma să le vândă. A fost trădat de telefonul care suna non stop

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia_droguri_detinute_de_un_roman
italia_droguri_detinute_de_un_roman

În noaptea de miercuri 17 februarie, agenții secției de poliție Madonna di Campagna au arestat un cetățean român, în vârstă de 47 de ani, acuzat de deținere de droguri în scopul traficului.

Bărbatul, de origine română, de 47 de ani, fusese oprit pentru un control în zona Orvieto, în jurul orei unu dimineața. Agenții de polițe au găsit asupra lui un plic de marijuana, ascuns în cureaua genții. Sunetul neîncetat al telefonului mobil i-a făcut pe operatori de devină suspecți

În timpul anchetei, s-a constatat că bărbatul folosea o aplicație mobilă, prin intermediul căreia tranzacționa drogurile, trimițând clienților fotografiile plicurilor care conțineau substanța narcotică. Observând imaginile din discuțiile private, agenții și-au dat seama că toate fotografiile trimise au fost făcute într-un singur loc, de aceea au mers la domiciliul bărbatului, care a declarat că se afla în Italia de doar 10 zile și că stă temporar în via Giachino, relatează telecitynews24.it.

Ajunși la clădire, agenții au găsit în dormitor aceleași pungi de droguri ca în pozele trimise clienților, având toate o greutate de 200 de grame. În altă cameră, polițiștii au găsit diverse echipamente și produse necesare pentru cultivarea canabisului: 3 cutii de carton care aveau panouri LED și un ventilator, un kit de neutralizare a mirosurilor, 4 recipiente cu îngrășământ lichid, o sticlă de apă hidroponică, o pungă de îngrășământ solid, o cutie cu semințe de canabis, dar și o arte de instrucțiuni despre cum să construiți o seră interioară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel