Italia. Român furios, înarmat cu o macetă, a speriat trecătorii în parcarea unui centru comercial din Monza

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
roman_arestat_parcare_monza
roman_arestat_parcare_monza

Carabinierii din Monza fost solicitați să intervină în parcarea unui centru comercial, unde o persoană, înarmată cu o macetă, amenința trecătorii.

Bărbatul furios, cu o macetă în mână, a amenințat și speriat o mamă și pe fiica acesteia, apoi a jefuit doi frați într-o parcare din Monza. La vederea forțelor de ordine, bărbatul a încercat să fugă pe o strada. 

Carabinierii au pornit după el și au reușit să-l rețină pe o stradă, blocându-i calea cu mașina. Românul de 39 de ani, care locuiește în Concorezzo, a fost prins și arestat de carabinieri, scrie PrimaMonza.it.  Bărbatul din Conorezzo, cetățean român, care a băut panică în parcarea din Via Della Guerrina din Monza, a ajuns în cătușe la secția de poliție. 

 

Agresiune cu maceta

 

Inițial, românul s-a apropiat de o femeie și de fiica ei în timp ce se aflau în parcarea unui centru comercial din via Della Guerrina. Cele două femei, de 46 și, respectiv 16 ani, au trecut prin momente teroare când s-au trezit în fața cu tânărul de 39 de ani. Bărbatul a spart geamul mașinii lor și apoi le-a amenințat cu o macetă cu o lamă de treizeci de centimetri, încercând să le ia banii. Dar nu a reușit să le jefuiască, deoarece femeile au început să țipe.

Bărbatul a dispărut, dar, la scurt timp, s-a apropiat de doi băieți care se aflau în aceiași parcare. Amenințându-i cu maceta, pe cei doi, frate și soră, de 24 și, respectiv, 20 de ani, au pus mâna pe telefoanele lor mobile. Apoi, s-a întors la mașina sa și a încercat să-i dispară. Însă a fost oprit de carabinierii Secției Radiomobile a companiei Monza. La vederea forțelor de ordine, românul a încercat să opună rezistență, lovind polițiștii. În ajutorul polițiștilor au venit carabinierii, reușind să-l oprească pe românul furios.

 

Românul încătușat și ajuns la poliție

 

Românul a fost supus unui etilotest care a arătat o valoare de 3,0 g / l. Prin urmare, agresorul a fost dus la spitalul  San Gerardo, apoi externat. Acum se află în închisoarea din Monza, pus la dispoziția autorității judiciare. Românul trebuie să răspundă pentru infracțiunile de jaf, opunerea rezistenței față de un funcționar public, deținerea unei arme albe și conducere în stare de ebrietate. De altfel, acesta nu este la prima abatere. Pe numele lui există o încălcare similară pentru conducerea sub influența alcoolului, având permisul reținut, infracțiuni împotriva proprietății și implicarea într-o crimă în provincia Bergamo.   

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel