Italia. Român, condamnat la 30 de ani de închisoare. Și-a ucis iubita, dar a sperat că scapă. Roberta a fost înjunghiată fără milă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia Roberta Felici injunghiata de iubitul roman
italia Roberta Felici injunghiata de iubitul roman

Cristi Ionuț R, de cetățean român, de 30 de ani care, pe data de 3 aprilie 2018, și-a înjunghiat iubita, Roberta Felici, după o ceartă, fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Faptul că și-a recunoscut vina și a cerut o evaluare psihologică, nu i-au adus criminalului reducerea pedepsei. 

 

 

Cristi Ionuț R. şi-a ucis iubita italiancă, Roberta Felici, la Sarzana, un oraș de la provincia La Spezia (Liguria).  Magistrații Curții de Casație din Roma, la care se adresase avocatul bărbatului, au menținut sentința emisă de Curtea de Apel din Genova. Sentința nu este diferită de cea emisă de primă instanță, Curtea din La Spezia.

Magistrații vor stabili acum și suma despăgubirilor pe care criminalul va trebui să le-o achite părinților victimei, Romano Felici și Franca Venturi, precum și fiicei, Gessica Bertolini, care locuiesc toate în aceeași clădire în care a avut loc crima. Familia lui Felici a fost întotdeauna reprezentată de avocata Valeria Orlandi de la baroul La Spezia, scrie lanazione.it.

Reamintim că o crimă înfiorătoare a șocat orașul în care era locuia Roberta și familia ei. În anul 2018, Ionuț, de 29 de ani, și Roberta, de 53 de ani, locuiau împreună de aproape un an. Se pare că românul ar fi vrut să o părăsească, iar Roberta nu dorea să accepte acest lucru şi a încercat disperată să-l oprească. A fost însă ucisă cu sânge rece. ”Roberta mea nu mai este. pe bărbat nici măcar nu-l cunosc, dacă l-am văzut de vreo două ori. Este o mare tragedie, nu îmi vine să cred”, spunea Franca Venturini, mama victimei, potrivit ro.internazionale.il24.it.

Alături de mama îndurerată se afla și fiica cea mare a Robertei, avută din prima căsătorie, Jessica Bertolini. ”Nu m-a lăsat să îmi văd mama! Am întrebat toată ziua de ea și doar acum am aflat că a fost ucisă fără milă. Vița mamei mele nu ar fi trebuit să se termine așa...”, a spus fata. 


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel