Italia. Român, atacat și jefuit în plină stradă: "M-au lovit cu o sticlă în cap, cu pumnii și cu picioarele"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Român arestat după ce a mutilat un bărbat cu bătaia. Victima a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare pentru a se recupera
Italia. Român arestat după ce a mutilat un bărbat cu bătaia. Victima a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare pentru a se recupera

Un cetățean de naționalitate română a fost victima unei agresiuni fizice în localitatea Mestre, Italia. Acesta a fost atacat marți seara, 1 februarie, de un grup de bărbați care i-au furat portofelul. Infractorii vor fi căutați de poliția locală.

În seara zilei de 1 februarie, un bărbat a sunat la poliție și a anunțat că a fost jefuit. Acesta se afla în fața unui bar pe strada Verdi din Mestre, o localitate în apropiere de Veneția.

Infractorii erau în jur de 3-4 bărbați și nu se cunoaște identitatea lor. Aceștia l-au bătut, apoi au fugit cu portofelul. În urma agresiunii, românul s-a ales cu răni ușoare, însă starea lui este stabilă.

Bărbatul a sunat la poliție și a declarat atacul

 

"Am fost atacat. M-au lovit cu o sticlă în cap, cu pumnii și cu picioarele", a anunțat acesta la 112, conform „Venezia Today”. Plângerea făcută de victima atacului a avut loc de la fața locului, mai exact la intersecția dintre via Verdi și via Circonvallazione din Mestre.

Incidentul s-a întâmplat în fața unui bar, la o oră destul de târzie. Știrile locale nu au specificat dacă bărbatul a fost ajutat sau nu de cineva.

Ce s-a întâmplat la fața locului


Românul a fost găsit de echipajul poliției cu faţa însângerată. Acesta le-a povestit că a fost abordat de trei, poate patru bărbați care l-au lovit. După ce a fost imobilizat, susține că hoții i-ar fi furat portofelul.

Când au ajuns agenții la fața locului, nu mai era nicio urmă a grupului. În prezent, cercetările sunt în desfășurare pentru a încerca identificarea celor responsabili. Victima a fost transportată la spital, dar nu a suferit răni grave.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel