Italia. Răsturnare de situație în cazul Claudiei, românca găsită moartă în canal: "NU a suferit un infarct"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Claudia Haengels, îngrijitoarea româncă găsită moartă într-un canal din Italia, nu a murit în urma unui infarct așa cum se credea inițial. Autopsia a arătat altceva.

Răsturnare de situație în cazul morții Claudiei Haengels, românca de 49 de ani găsită fără viață duminică seara în canalul Lunense, zona Via Bozzi, din localitatea Luni (Liguria).

Autopsia efectuată ieri de medicul italian Susanna Gamba a dezvăluit detalii importante cu privire la moartea româncei. Moartea femeii s-a produs prin înecare, iar căderea de pe mal nu a fost cauzată de o stare de rău (infarct), ci din cauza faptului că victima a luat o doză mare de pastile care i-a cauzat o stare de leșin. Se pare că femeia s-a sinucis, potrivit publicației La Nazione.

Rezultatul analizelor toxicologice va stabili dinamica exactă a morții. Autopsia a exclus că decesul s-ar fi produs din cauza unui infarct, așa cum autoritățile au presupus inițial.

Claudia Haengels lucra de ani buni ca îngrijitoare în Italia

 

Cadavrul româncei a fost observat, duminică, de mai mulți trecători, în Canale Lunense, în dreptul trecerii de pietoni de pe strada via Bozzi.

Corpul femeii plutea deasupra apei, motiv pentru care oamenii au alertat imediat forțele de ordine.

Carabinierii au demarat o anchetă, iar la scurt timp au găsit, la aproximativ 50 de metri distanță, un rucsac care aparținea femeii. În interior, oamenii legii au găsit mai multe obiecte personale, dar și documentele de identitate ale româncei.

Claudia Haengels avea 49 de ani și lucra de mulți ani ca badantă în Italia, în localitatea Luni, unde era foarte cunoscută, apreciată și respectată.

În prezent îi îngrijea pe Dante și Anna Bedini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel