Italia. O româncă, agitată și beată, a atacat un taximetrist și doi polițiști, care au vrut să o aresteze

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. O româncă, agitată și beată, a atacat un taximetrist și doi polițiști, care au vrut să o aresteze
Italia. O româncă, agitată și beată, a atacat un taximetrist și doi polițiști, care au vrut să o aresteze

Poliția de stat din Varese a arestat, ieri seara, o femeie, în vârstă de 34 de ani, de origine română, care este acuzată de violență, distrugeri și opunerea rezistenței în fața unui ofițer de poliție.

Românca, în vârstă de treizeci și patru de ani, fusese deja, implicată, în ultima săptămână, în mai multe episoade de violență față de angajații unor baruri din centrul orașului. Pentru aceste fapte, femeia fusese pusă la dispoziția autorității judiciare. În pofida acestui fapt, duminica trecută, fiind în stare de ebrietate, femeia a fost protagonista a unui alt eisod de violență și tulburarea ordinii publice, relatează varese7press.it.

Intenționând să ajungă într-un oraș din provincie, femeia a contactat doi șoferi de taxi, care se aflau în stația Varese, în așteptarea clienților. După ce a fost refuzată de un șofer de taxi și fiind în stare de ebrietate, românca a lovit mașina de taxi cu piciorul,  avariind-o în mai multe locuri.

Românca nu s-a liniștit și a mers la alt taxi, unde, profitând de neatenția șoferului, a urcat în mașină. Atunci, când șoferul i-a spus să coboare, românca s-a aruncat asupra șoferului încercând să-l lovească cu pumnii.

La sosirea polițiștilor, care au fost alertați de șoferii de taxi, femeia a devenit și mai recalcitrantă și a sărit la bătaie și la cei doi ofițeri, care au fost nevoiți să o încătușeze, ca românca să se liniștească. Femeia a fost dusă la secția de poliție din Piazza Libertà, iar după toate formalitățile a fost arestată. Acum va trebui să răspundă pentru violență și opunerea rezistenței față de un ofițer de poliție.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel