Italia. O femeie care folosea un buletin românesc fals, arestată

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Operațiune de succes a carabinierilor din Roma: doi români arestați în lupta împotriva hoților de buzunare
Operațiune de succes a carabinierilor din Roma: doi români arestați în lupta împotriva hoților de buzunare

O femeie în vârstă de 27 de ani a fost arestată de polițiști, după ce a prezentat o carte de identitate falsă, în urma unui conflict.

Vineri după-amiază, în timpul unui control al poliției, o femeie în vârstă de 27 de ani trezit suspiciuni agentului de poliție, pentru că a înmânat o carte de identitate românească, care s-a dovedit a fi falsă.

Deși la prima vedere părea că totul este în regulă, în urma unei verificări mai atente, s-a constatat că era falsificată. Tânăra a fost arestată.

 

Românca „falsă” a fost cercetată în urma implicării într-un conflict

 

Controlul a avut loc în jurul orei 16.30, când polițiștii au intervenit în Via Molinara, după ce au fost sesizați cu privire la o ceartă pe stradă. După ce au calmat spiritele, polițiștii au trecut apoi la identificarea persoanelor aflate la fața locului.

În acel moment, femeia a prezentat o carte de identitate românească valabilă, însă care avea unele anomalii care i-au făcut pe operatori să aibă suspiciuni.

 

Femeia a fost arestată pentru fals în acte

 

La o verificare mai atentă, s-a constatat că documentul de identificare era fals, iar așa-zisa româncă nu era cine pretindea că este de fapt.

Sâmbătă dimineață, după ce a validat arestul, judecătorul a condamnat-o pe femeie la 10 luni și 20 de zile, cu suspendare, conform presei străine.

Vezi și

 

Italia. Un tânăr de naționalitate română, internat în spital după un accident rutier


Un accident rutier grav a avut loc în această dimineață pe șoseaua Bassianese, la marginea localității Latina, Lazio, Italia. Deocamdată nu este clar ce s-a întâmplat cu șoferul, un tânăr de 20 de ani de origine română, care a pierdut controlul mașinii, un Ford Fiesta, și a ajuns cu mașina într-un zid jos. Un impact foarte violent care a dus la răsturnarea mașinii.

Tânărul a fost salvat de paramedicii de la 118, care l-au dus la Urgențe în cod roșu. La fața locului s-a deplasat și poliția locală, care a efectuat cercetările necesare pentru a încerca să reconstituie dinamica coliziunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel