Italia. Hoț român, fugărit pe străzi de primarul unui oraș: "Aveți milă, am copii!". Cazul face înconjurul presei

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un hoț român din Italia a fost prins chiar de primarul unei localități. Gestul edilului face înconjurul presei din Italia.  

Incidentul s-a petrecut miercuri, 17 martie, în Carpi, un orășel cu 70.000 de locuitori din provincia Modena. Un român în vârstă de 25 de ani care a jefuit o femeie în fața unui bancomat a fost prins și dat pe mâna polițiștilor de primarul localității.

Tânăra jefuită în plină stradă a început să strige

 

O tânără care se afla în fața unui bancomat a început să strige că a fost jefuită. După ce a scos suma de 500 de euro de la bancomat, o femeie i-a distras atenția în timp ce un bărbat i-a smuls banii din mână și a fugit.

Chiar în acel moment, în zonă se afla în mod întâmplător și primarul localității, Alberto Bellelli, în vârstă de 44 de ani, care se îndrepta spre biroul său. Fără să ezite în vreun fel, edilul a pornit imediat pe urmele infractorului, fugind după el circa 200 de metri, relatează publicația Il Resto del Carlino.

Românul s-a scuzat: "Aveți milă, am copii!”

 

Urmărirea nu a fost ușoară și au fost implicate și alte personaje. Soțul femeii care a fost victima furtului a pornit și el cu mașina pe urmele hoțului, în timp ce primarul alerga după el pe jos.

La un moment dat, infractorul s-a strecurat printre coloanele de susținere ale clădirilor din zonă și a fost la un pas să scape fără a fi prins. În timp ce fugea, hoțul a strigat de mai multe ori: "Milă! Aveți milă, am copii!". 

În încercarea de a scăpa de urmăritori, tânărul a aruncat pe jos o parte din banii furați, apoi a încercat să se ascundă între coloane. La un moment dat, un alt angajat al primăriei, Norberto Carboni – directorului Biroului pentru Lucrări Publice, a apărut atunci din senin și i-a tăiat calea răufăcătorului.

Hoțul, pus să-și ceară scuze femeii pe care a jefuit-o

 

"Am strigat la el să se oprească, fiindcă n-avea scăpare și era înregistrat de camerele de supraveghere video. Când l-am prins, i-am pus mâna pe umăr și l-am condus înapoi la bancomat pentru a-l pune să-și ceară scuze de la femeia jefuită”, a spus primarul.

Trecătorii și funcționarii băncii au ajutat-o pe femeie să adune banii aruncați de pe jos și au așteptat cu toții sosirea polițiștilor pentru a-l preda pe individ pe mâna lor.

Polițiștii l-au identificat apoi pe infractor ca fiind un tânăr român de 25 de ani care locuiește în nordul Italiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel