Italia. Gestul viral al unui copil care a spart un ghiveci cu flori: „Următorul curs de etică la Universitate începe de aici”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
freepik.com
freepik.com

 Un băiat de 11 ani a lăsat un bilet cu scuze și 5 euro pentru pagube după ce a spart un ghiveci cu o plantă. Gestul copilului a devenit viral pe social media în câteva ore. Pentru multe persoane, este un gest care „să speranță pentru un viitor mai bun”.

Conform La Repubblica, știrea a fost lansată de Giovanni Grandi, profesor de filozofie la Padova: „Un vecin ne oprește și ne arată (fericit) acest bilețel, pe care l-a găsit lângă una dintre plantele sale. L-a lăsat fiul unor prieteni (11 ani), cu semnătură și o bancnotă de 5 euro. Următorul meu curs de etică publică la Universitate nu poate începe decât de aici”.

„Bună ziua. Mă scuzați pentru că am rupt ghiveciul din greșeală, cu o minge de fotbal. Iată 5 euro pentru pagube”, a scris copilul pe bilețel.

Gestul copilului a devenit viral în scurt timp. A strâns mii de share-uri și comentarii online, toate entuziasmate de lecția de civilizație dată de cel mic, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel