Italia. Badantă româncă și mama ei, hărțuite de un conațional: Amenințată cu moarte, după refuzul de a se căsători cu el

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Tentativă de jaf la o tarabă de piadine, martorul alertează poliția. Hoțul a fost arestat după ce a atacat polițiștii
Tentativă de jaf la o tarabă de piadine, martorul alertează poliția. Hoțul a fost arestat după ce a atacat polițiștii

Două românce din Italia, mamă și fiică, au fost terorizate de un conațional. Femeia mai tânără, care lucra ca badantă, avusese o relație cu el. După ce aceasta a refuzat să se căsătorească, bărbatul a trecut la hărțuieli și amenințări grave, făcându-le pe cele două femeie să se teamă pentru viața lor.

A hărțuit o îngrijitoare și pe mama acesteia pentru ca femeia mai tânără să intre într-o relație cu el. Un bărbat în vârstă de 56 de ani, de origine română, dar cu reședința în provincia Salerno, a ajuns acum să fie cercetat pentru acuzații de hărțuire, tentativă și consumare de violență privată asupra a două femei care locuiesc în Copertino (Lecce).

Bărbatul a adoptat acest comportament persecutor din februarie 2021 până în aprilie anul curent, de natură să îi provoace fostei sale partenere o stare de anxietate gravă și persistentă, până la a o obliga să își schimbe obiceiurile de viață.

Badantă româncă și mama ei, hărțuite de un conațional

 

În special, în ciuda refuzului repetat al acesteia de a intra într-o relație amoroasă, cetățeanul român a hărțuit-o pe femeie prin apeluri telefonice și mesaje text continue în care o insulta și o amenința cu moartea și cu defăimarea în țara de origine dacă nu se căsătorea cu el și nu se alătura lui în Salerno.

Apeluri telefonice continue, chiar și pe timp de noapte, către mama fetei, mergând la domiciliu în câteva rânduri și amenințând-o dacă acesta nu își retragerea plângerea făcută împotriva lui. Toate acuzațiile au fost consemnate într-o notă de încheiere semnată de procurorul general Simona Rizzo. Suspectul este apărat de avocatul Angelo Terragno.

Nu este singura badantă româncă ce a căzut victimă iubitului ei. După ce aceștia s-au despărțit, ca și în acest caz, bărbatul a început să o urmărească și să o hărțuiască. 

Italia. Badantă româncă, urmărită și bătută de fostul iubit, care nu accepta despărțirea. Bărbatul a fost arestat

 

Bărbatul este un muncitor în domeniul agricol. Acesta a fost arestat după ce a fost prins în plin flagrant în timp ce își bătea fosta iubită. Toată operațiunea a fost condusă de carabinieri. Mai mult decât atât, deși își bătea fosta iubită, bărbatul a opus rezistență și s-a luptat cu carabinierii, astfel că acum este acuzat și pentru opunere de rezistență față de un funcționar public. 

Bărbatul și-a pus la cale planul de mult timp. Acesta voia să o urmărească pe femeie, însă la un moment dat aceasta i-a recunoscut mașina bărbatului. Românca de 43 de ani, o îngrijitoare, a reușit să sune la poliție. Doar că până la sosirea carabinierilor, individul a continuat urmărirea cu mașina, a bătut-o, chiar i-a smuls telefonul mobil.

În final, carabinierii au reușit să calmeze situația. Bărbatul a încercat să scape, dar în cele din urmă a fost blocat de carabinieri. Femeia a fost rănită la față și la mână.

Bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu. Comportamentul său agresiv fusese deja semnalat de fosta iubită și cu câteva zile în urmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel