Italia. Badantă româncă obsedată de fostul iubit, un îngrijitor român: L-a hărțuit cibernetic și fizic

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O badantă româncă din Baricello, Italia a fost plasată în arest la domiciliu după ce și-a hărțuit fostul iubit, și el un îngrijitor român. Bărbatul nu mai putea ieți din casă de teamă că va da peste femeia care nu a acceptat despărțirea.

Românca de 56 de ani a făcut tot ce a putut să nu îl lase în pace pe fostul concubin, care pusese punct relației anul trecut. Telefoane, SMS-uri, bilețele și chiar profile false de Facebook, totul pentru a încerca sa îi reintre în grații. Totul a culminat când femeia a făcut, în numele bărbatului, un profil pe un site de matrimoniale, cu numărul de telefon al bărbatului, acesta fiind sunat continuu de diverse persoane. 

Omul nu a mai suportat și, în decembrie nul trecut, a obținut un ordin de restricție, după ce a denunțat-o pe femeie, iar judecătorul i-a interzis astfel să se mai apropie de el sau de locurile frecventate de acesta. Românca nu a încetat acţiunile de hărţuire cibernetică și de la distanţă, prin apeluri telefonice și SMS-uri.  

Citește și: Italia. Badantă româncă, hărțuită de fiul unei familii pe care o îngrijea: Era obsedat de ea

Bărbatul a fost nevoit să blocheze apelurile femeii, care schimba numerele de fiecare dată. Fostul iubit nu mai mergea nici la cumpărături de teamă să nu o întâlnească. De fapt, femeia a fost găsită în fiecare loc frecventat de el. Când nu reușea să vorbească telefonic, îi lăsa bilețele pe bicicletă sau sub ușa locuinței. Ea a continuat să-l urmărească inclusiv când ieșea cu prietenii. De fiecare dată când reușea să-l blocheze pe stradă, erau certuri în public, potrivit Il resto del Carlino

Bărbatul hărțuit, în vârstă de 50 de ani, de asemenea român şi îngrijitor în Italia, a denunțat-o iar pe fosta concubină, iar judecătorul pentru anchete preliminarii a decis imediat ca femeia româncă să fie pusă sub arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel