Italia. Autorii jafului comis asupra reprezentanților unei bijuterii au fost prinși la Toscana

Eduard Pascu |
Data publicării:

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de poliție rutieră din Genova și La Spezia, coordonată de Procuratura din La Spezia, a executat trei ordine de arestare preventivă împotriva a trei rezidenți napoletani, arestați sub acuzația de asociere pentru comiterea unui furt calificat împotriva reprezentanților de bijuterii.

Ancheta a început în urma unui jaf comis în luna martie la Area di Servizio Magra de pe A/12, în zona Vezzano Ligure (SP), împotriva unui reprezentant de bijuterii din provincia Genova.

În acea zi, doi indivizi aflați pe o motocicletă, purtând căști de protecție negre, s-au apropiat de mașina victimelor și, după ce au spart geamul, au sustras o geantă care conținea bijuterii în valoare de 130.000 de euro.

În urma investigațiilor s-a permis identificarea vehiculelor folosite în diversele jafuri comise asupra mașinilor aflate în tranzit pe autostradă cât și identificarea "bazei" infractorilor, un hotel din Toscana de unde banda pleca pentru a comite mai multe jafuri, cu același modus operandi, în diferite orașe din nordul Italiei.

Suspecții, toți cu multiple condamnări, au fost arestați sâmbătă, 18 septembrie, în timp ce se aflau în locuințele lor. Doi dintre ei nu au opus rezistență, în timp ce al treilea a încercat să scape ascunzându-se în apartamentul alăturat, care era nelocuit la acel moment.

Cele trei persoane au fost arestate și depuse la închisoarea "Poggio Reale" din Napoli, la dispoziția Parchetului, în timp ce un al patrulea membru al bandei, rezident în zona Salerno, este cercetat în libertate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel