Italia. Accident rutier mortal pentru un român. Vinovata este în stare de șoc

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Accident mortal la sfârșitul după-amiezii în Italia. Victima este un bărbat de naționalitate română de. 55 de ani care locuia în zonă.

Accident mortal în această seară pe via Provinciale nord din Stra, nu departe de granița cu municipalitatea Fossò. Un autoturism, condus de o femeie de 50 de ani din localitate, a lovit, în jurul orei 17.00, un bărbat care traversa strada.

Vezi și: Italia. Accident rutier mortal pentru o italiancă. Un român este judecat de poliție

 

Român călcat de mașină și ucis

 

Autoturismul se deplasa dinspre centrul orașului Fossò spre Dolo, la câteva zeci de metri de pasarela de deasupra căii navigabile Padova-Veneția. În același timp cu trecerea autovehiculului, pietonul, un bărbat de 55 de ani, de origine română, rezident în zonă, traversa regulamentar.

Mașina condusă de femeia de 50 de ani din zonă nu a reușit să îl evite și l-a acroșat. Automobilistul a oprit imediat pentru a acorda asistență.

Alți automobiliști au oprit odată cu ea pentru a încerca să salveze viața bărbatului de naționalitate română. A fost chemată imediat asistența medicală. Ambulanțele de la spitalul din Dolo au ajuns la fața locului în câteva minute. Din păcate însă, pentru om nu mai era nimic de făcut. 

Vezi și: Microbuz plin cu români, accident grav în Istanbul

 

Poliția a preluat accidentul și urmează să stabilească ce se va întâmpla cu femeia care conducea mașina

 

Femeia, aflată în stare de șoc, a fost preluată de asemenea, de personalul medical. La fața locului, imediat după accident, au sosit și carabinierii de la stația Vigonovo pentru a prelua accidentul.

Timp de două ore și jumătate, circulația pe drumul provincial din nordul țării a fost reglementată pe un sens unic alternativ. Situația s-a normalizat abia în jurul orei 19.30, odată cu ridicarea vehiculului și transportarea decedatului la morga spitalului Dolo, conform presei străine.

 

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel