Irlanda. Un bărbat mort a fost dus la oficiul poștal pentru a-și ridica pensia

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Irlanda. Un bărbat mort a fost dus la oficiul poștal pentru a-și ridica pensia. Primar - Sunt doar șocat 
Irlanda. Un bărbat mort a fost dus la oficiul poștal pentru a-și ridica pensia. Primar - Sunt doar șocat 

Poliția irlandeză investighează un caz mai puțin obișnuit: cadavrul unui bătrân, de 60 de ani, a fost dus, vineri dimineață, de alți doi bărbați, la oficiul poștal Carlow pentru a-și ridica pensia. Omul era mort de doar trei ore. 

Inițial, vineri dimineață, un tânăr s-a prezentat la poșta orașului pentru a ridica pensia bătrânului, dar a trebuit să facă cale întoarsă, după ce un funcționar de la oficiul poștal i-a spus că pensionarul trebuie să fie prezent.

La scurt timp, la poștă s-au prezentat trei persoane, printre care și pensionarul. 

Peadar Doyle, în vârstă de 66 de ani, a fost sprijinit de tejghea de cei doi bărbaţi, pentru a putea fi identificat de cel de la ghişeul local. Deşi oamenii primiseră banii, un angajat a observat că pensionarul era un pic cam schimbat la culoare şi a sunat la poliţie. 

Cei doi au aruncat trupul pe jos şi au luat-o la fugă, dar au fost prinşi de oamenii legii. Se pare că aceştia intenţionau să cumpere droguri din pensia omului. 

Poliția a transmis că, urmează, să fie efectuată autopsia pentru a afla din ce cauză pensionarul a murit. Ken Murnane, primarul orașului, a declarat că incidentul i-a șocat pe localnici, potrivit The Irish Times.

 

Primarul orașului Nu pot să cred că cineva ar face așa ceva. Sunt doar șocat 

 

O femeie care locuiește lângă oficiul poștal a spus că fiica ei i-a văzut pe cei doi bărbați transportând bărbatul decedat în clădire. "Ea părăsea casa și în acel moment și a spus că bărbatul arăta rău, deoarece picioarele lui nu se mișcau. Pensionarul era practic târât, a declarat femeia, pentru Irish Independent.

"Am auzit că a fost o agitație în oficiul poștal. Merg pe acolo tot timpul și este un oficiu poștal foarte aglomerat, în mod normal ar fi o coadă acolo. Am fost absolut șocat să aud ce s-a întâmplat. Nu pot să cred că cineva ar face așa ceva. Sunt doar șocat”, a spus Ken Murnane, primarul orașului.

"Întregul oraș este în stare de șoc. Acest bătrân era un om drăguț din toate punctele de vedere și nu a supărat niciodată pe nimeni", a punctat consilierul local, Fergal Byrne. 

Byrne a mai spus că funcționari au fost marcați de eveniment. "Aș dori să ofer simpatiile mele și familiei bărbatului. Este o situație bizară și supărătoare", a mai spus consilierul local, Fergal Byrne. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel