Irlanda de Nord. Român arestat, după ce a fost prins în timp ce se masturba lângă un loc de joacă pentru copii

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 23 de ani este acuzat că se masturba în public, lângă o zonă de joacă pentru copii dintr-un parc din Ballymena, Irlanda de Nord. Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 8 noiembrie. 

Rudi, un român 23 de ani, s-a prezentat marți, 9 noiembrie, la Tribunalul Antrim, din Ballymena. Tânărul s-a ales cu mai multe acuzații, între care adoptarea unui "comportament indecent", săvârșire a unui act de "natură obscenă și dezgustătoare" și "încercarea de a se angaja într-o activitate sexuală în scopul obținerii gratificației sexuale atunci când este prezent un copil necunoscut, un copil sub 13 ani sau într-un loc public". Pus în fața acestor acuzații, românul a declarat că este nevinovat.

Oamenii au sunat la poliție

 

Potrivit publicației Ballymena Times, polițiștii irlandezi au primit un apel în care erau anunțați că un bărbat îmbrăcat în trening violet se "masturbează în vecinătatea parcului de joacă, unde erau prezenți și copii".

O femeie a spus poliției că a văzut un bărbat "masturbându-se în direcția unei alte femei”. 

Un alt martor a spus că a crezut că omul urinează, dar când s-a apropiat, a putut vedea clar că acesta "se masturba".

Vezi și: Irlanda. Familie de români, atacată cu pietre de 20 de huligani. Poliția: "Atac rasist. Vor să-i alunge din oraș"

Românul a fost arestat

 

Agenții care au sosit la fața locului l-au reținut pe român la mică distanță de locul faptei. El imediat le-a spus oamenilor legii că este bolnav și a trebuit să urineze

Polițistul a spus în instanță că atunci când martorii l-au luat la întrebări, românul "și-a cerut scuze”.

Când inculpatul a fost arestat și dus la secția de poliție "a recunoscut că se află în parc, dar a negat acuzațiile, afirmând că doar urinase".

Polițistul prezent în sala de judecată s-a opus eliberării pe cauțiune, precizând că inculpatul este cetățean străin, fără reședință permanentă.

Avocatul apărării a spus că inculpatul a venit în Irlanda de Nord în urmă cu peste un an și lucrează într-o fabrică de procesare a alimentelor. El a spus că tânărul nu are antecedente în România, că are "o afecțiune medicală" și că atunci când a trebuit să urineze a mers "în spatele unui copac". Totodată, românul neagă "orice formă de masturbare".

Românul a fost condamnat la închisoare, iar judecătorul a admis o cauțiune de 500 de lire sterline. Inculpatul trebuie să locuiască la o adresă aprobată de poliție și să nu se deplaseze la mai puțin de 100 de metri de vreo școală, parc public sau loc de joacă pentru copii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel