Irina Tănase, schimbată după despărțirea de Liviu Dragnea. Ce modificări și-a făcut la față

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Irina Tănase, în vârstă de 29 de ani, pare să își fi revenit după despărțirea de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, în vârstă de 59 de ani. Tânăra s-a fotografiat recent arătând complet schimbată la față.

Zâmbește din nou! Se spune că după o despărțire, femeile își schimbă look-ul! La fel este și cazul Irinei Tănase. Nu și-a schimbat culoarea părului, așa cum o fac cele mai multe femei care trec printr-un impas. Și-a păstrat părul blond pe care îl avea înainte, însă Irina pare totuși să își fi făcut niște intervenții estetice mici, în zona buzelor. Injecțiile cu acid hialuronic în zona feței, cum ar fi buzele, pomeții și umplerea ridurilor nazolabiale sunt intervenții non-invazive, foarte în vogă printre vedetele noastre și nu numai, relatează click.ro

2. Irina Tăna... (irina-tanase--schimbata-dupa-despartirea-de-liviu-dragnea--ce-modificari-si-a-facut-la-fata.jpg)

Într-o fotografie publicată recent de fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase apare cu buzele vizibil mai pline, comparativ cu look-ul pe care îl avea înainte. Filtrele de editare foto care înfrumusețează pe oricine le folosește pot fi "de vină" sau intervențiile estetice pe care mai toate tinerele și le fac în ziua de azi. Cert este că buzele ei arată complet diferit, iar imaginile stau drept dovadă!

La începutul lui decembrie 2021, Irina Tănase a confirmat că s-a despărțit de Liviu Dragnea, după opt ani de relație. Mai mult, ea a ținut să infirme zvonurile conform cărora i-ar fi fost infidelă politicianului.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel