Irina Rimes, primul mesaj după operație: „După patru zile de dureri infernale, zâmbesc”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Irina Rimes a fost externată de la Spitalul ELIAS, unde a fost internată în urmă cu câteva zile cu hemoragie internă, suferind o intervenție chirurgicală de urgență.

Cântăreața nu precizează care a fost problema ei de sănătate, dar postarea este însoțită de o fotografie ce înfățișează grafic aparatul reproducător feminin având dedesubt mesajul „I ovary acted", un joc de cuvinte care, fonetic, în limba engleză înseamnă „am exagerat", dar literal sugerează că este vorba de o afecțiune ovariană.

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever.

A două zi am petrecut-o tot în reanimare , am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize.

Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă , m-am simțit ca nouă.

Umflată la față, vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i bai.

Astăzi am „răsfoit" Instagramul și toate postările erau despre „ce m-a învățat 2019". Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic.

Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele, sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăț ceva.

Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și, mai ales, mi-e ciudă pe ține că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion.

Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit.

Acum sunt în drum spre casă după patru zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc că a trecut și zâmbesc că am realizat că am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură. Și că pot să înfrunt orice!

Mulțumesc dr. Alexandru Filipescu și dr. Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit să aibă grijă de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun. Sper că 2020 să fie anul în care va voi răsplăti pentru grijă și bunătatea voastră. La mulți ani!”, a scris Irina Rimes pe Instagram.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel