IPOCRIZIE. Viorica Dancilă a votat în favoarea căsătoriei între persoanele de același sex

StiriDiaspora Team / 6 oct 2018, 13:38 Salveaza PDF Comentarii

Viorica Dăncilă a votat în anul 2015, atunci când era europarlamentar, în favoarea unui raport referitor la drepturile omului, prin care statele memebre UE erau încurajate să reflecteze la recunoașterea căsătoriei între persoane de același sex, scrie Ziare.com.

 

Printre capitolele raportului figura și unul legat de drepturile comunității LGBT. In documentul supus votului Parlamentului European se lua act de legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de același sex într-un numar din ce în ce mai mare de țări din lume, iar institutiile UE și statele membre erau încurajate să reflecteze asupra recunoasterii căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelasi sex.


Raportul a suscitat ample dezbateri și a fost votat de 390 de eurodeputați dintre cei 638 prezenți la ședinta respectivă, scria la acea data Adevarul.

Printre cei 22 de europarlamentari români care au votat raportul întocmit de Pier Antonio Panzeri s-au numarat: Vasilica Dăncilă (PSD, S&D), Victor Boștinaru (PSD, S&D), Maria Grapini (PC, S&D), Dan Nica (PSD, S&D), Norica Nicolai (PNL, ALDE), Ioan-Mircea Pascu (PSD, S&D), Claudia Tapardel (PSD, S&D) sau Ciprian Tanasescu (PSD, S&D).

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 apr 2021, 14:11 in Social
Cutremur în România

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy