Iordache, replică DURĂ după ce Iohannis a anunțat că va merge la Guvern: "Va lua notițe și cu asta basta"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Florin Iordache a reacționat, marți dimineață, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va participa la toate ședințele de Guvern.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, susține că președintele Klaus Iohannis poate participa la ședințele de Guvern, dar nu poate bloca OUG pe amnistie și grațiere. 

"Fără îndoială, da. Oricum ședințele de guvern sunt publice, dar în același timp este dreptul Guvernului să stabilească ordinea de zi. Ce mare lucru, dacă participă președintele? Își va lua notițe și cu asta basta. Că participă, că prezidează, dar nu poate bloca ordinea de zi. Își va lua notițe și cu asta basta. Dacă președintele va fi în țară, dacă își găsește timp atunci va participa. Eu cred că președintele ar trebui să fie preocupat să dea un aviz la proiectul de buget, că el îl blochează. Președintele poate să facă și ceva constructiv în țara asta? Că în ultima perioadă nu are o activitate constructivă și a blocat prin declarațiile interne și externe, încearcă să blocheze tot. Sunt o serie de acțiuni ale președintelui care blochează activitatea Guvernului", a declarat Florin Iordache, la postul Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel