Ionel Arsene, DESFIINȚAT în direct: "Să nu ridicați tonul! Rudele celor decedați ar trebui să ridice tonul"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Ionel Arsene / Facebook
sursa foto: Ionel Arsene / Facebook

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, a fost desființat în direct, în timpul unei intervenții telefonice la Antena 3. Moderatorul Răzvan Dumitrescu n-a mai rezistat și a izbucnit.

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, a intrat prin telefon în direct la postul Antena 3 pentru a vorbi despre tragedia de la spitalul din Piatra Neamț. Întrebat de ce directorul spitalului, numit de el însuși, este jurist de meserie, și nu medic, Arsene a ridicat tonul la invitații din platou. 

Moderatorul Răzvan Dumitrescu s-a enervat și i-a dat replica președintelui CJ Neamț. 

"Dumneavoastră ridicați tonul? Poate ca rudele celor decedați ar trebui să ridice tonul. Să nu îndrăzniți să ridicați tonul în seara asta. Pur și simplu să nu îndrăzniți!"

Ionel Arsene: Tragedia putea fi evitată

 

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, a declarat că tragedia de la secția ATI putea fi evitată dacă spitalul mobil de la Lețcani, din județul Iași, era deschis.

„Spitalele județene sunt supraîncărcate, suntem în genunchi, nu doar la Neamț este această situație, eu cred că tragedia putea fi evitată dacă era deschis spitalul de la Lețcani, acolo sunt paturi goale. Stă un spital cu 100 de paturi gol, are doar 12 paturi ocupate, pentru că nu vor să aloce niște medici... Eu am făcut numeroase adrese ca să putem să transferăm pacienți de la Piatra Neamț... de trei săptămâni suntem în genunchi”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Directorul spitalului este fostul primar al orașului Roman, Lucian Micu. El nu se afla în Piatra Neamț în momentul producerii tragediei, iar Arsene a fost întrebat de ce acesta a fost numit în funcție la finalul lunii octombrie.

Vezi aici primele IMAGINI din salonul groazei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel