Iohannis: N-o să vă VINĂ să CREDEȚI

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis a făcut joi o serie de precizări în legătură cu situația de la Guvern. Președintele BLOCHEAZĂ schimbările din Guvernul Dăncilă, până după 01 decembrie. 

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că nu va lua o decizie în ceea ce privește cea de-a doua remaniere guvernamentală, decât după data de 1 Decembrie și sărbătorile prilejuite de Centenar.

"N-o să vă vină sa credeți. Am primit astăzi, la două zile după remanierea guvernamentală, o propunere de remaniere guvernamentală. Acest lucru nu este de bun augur. Avem guverne PSD-ALDE de nici doi ani. (...). Lucrurile merg foarte prost în privinţa guvernării. PSD este deja la al treilea guvern în nici doi ani. Au fost schimbate enorm de multe persoane pe poziţiile de ministru. I-am numărat, sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt acum miniştri în aceste guverne. Aşa nu se poate guverna. Este imposibil să schimbi miniştri toată ziua, bună ziua. Eu nu sunt de acord să contribui la astfel de guvernare, care seamănă mai degrabă cu un carusel. (...) În acest sens, în această săptămână, nu va mai exista nicio schimbare de miniştri, iar această chestiune care mi-a fost propusă astăzi va fi luată în analiză cel mai devreme după sărbătorile dedicate Centenarului şi Zilei Naţionale de 1 Decembrie", a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

El a arătat că Guvernul este complet şi "nu are decât să lucreze".

„Vă asigur că nimic din ce fac eu nu pune în dificultate Guvernul. Guvernul este complet, nu are decât să lucreze. Să mai și guverneze", a mai spus Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel