PSD: Guvernatorul Băncii Naționale trebuie tras la RĂSPUNDERE PENALĂ pentru TRĂDARE

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

PSD a găsit o nuoă țință pe care să arunce responsabilitatea pentru situația economică în care se află România. Toate tunurile sunt puse pe  Mugur Isărescu și Banca Națională.

Președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a trimis un comunicat presei în care l-a atacat pe Mugur Isărescu, despre care a spus că ”a depreciat intenționat leul doar ca firmele străine să încaseze mai mulți bani”, iar manevrele guvernatorului ”sunt condamnabile și impun tragerea la răspundere penală pentru trădare”.

 

”… Domnul Isărescu se răzbună pe PSD aplicând metoda pârjolirii satelor și otrăvirii fântânilor. Domnul Isărescu a intrat în război nu doar cu PSD, ci cu întreaga țară, preferând să distrugă economia doar pentru a șantaja Parlamentul și a obține un nou mandat de guvernator(...).

”Pe guvernatorul României îl deranjează teribil progresul economic al României față de acum 10 ani. Guvernarea PSD-ALDE, a ultimilor doi ani, a consolidat echilibrele macroeconomice și a îmbunătățit radical performanța și potențialul economico-social al țării. Sunt temeiuri solide care descurajează orice potențială speculație asupra monedei naționale, în ciuda manevrelor domnului Isărescu”.

”Încrederea este cheia stabilității și dezvoltării! Însă atacurile necontenite, fake-news-urile, propaganda continuă a apocalipsei, declarațiile iresponsabile ale înalților oficiali, de tipul Iohannis ” nu mai aveți bani de pensii și salarii”, toate acestea sapă încrederea și pot provoca efecte negative economiei. O atestă studiile științifice și precedentele întâmplate. Peste toate acestea, manevrele domnului Isărescu de creșterea ROBOR-ului și depreciere a leului, doar pentru a șantaja Parlamentul să-i mai dea un mandat de guvernator, sunt condamnabile și impun chiar tragerea la răspundere penală pentru trădare”.

”Parlamentul nu poate fi șantajat de niciun guvernator iar oamenii nu pot fi mințiți. Domnul Mugur Isărescu nu doar că nu mai are dreptul să fie guvernatorul României, ci trebuie revocat de urgență de către Parlament. Organele de urmărire penală ar trebui să investigheze dacă e legal ca guvernatorul României să crească artificial ROBOR și să devalorizeze leul doar pentru a rămâne pe funcție!”, a transmis președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel