Interlopul român „Stripăru”, condamnat la închisoare în Belgia: „L-a amenințat că-i taie urechea și că-i omoară familia dacă nu-i predă BMW-ul“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marius Crăciun, cunoscut ca Stripăru’, a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare, după ce a amenințat și șantajat un alt român într-o parcare din orașul belgian Torhout.  Marius Crăciun a fost prins în 2019 de polițiști și încarcerat tocmai în Lyon, Franța, apoi extrădat. El mai are alți 37 de ani de ispășit din alte pedepse.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Torhout a primit 4 ani de închisoare pentru un șantaj teribil în parcarea de pe autostradă din Jabbeke. Marius C., un musculos impunător, împreună cu câțiva membri ai mafiei românești, a obligat un bărbat să renunțe la BMW-ul său și la 28.000 de euro.

Vezi și: „Stripăru” a fost adus din FRANȚA: Urmărire ca în filme la capturarea sa. Are de ispășit 37 de ani de închisoare

Un român din Torhout a fost contactat de conaționalul său Marius C. (35 de ani) pe 27 septembrie 2019. Acesta din urmă, un fost kickboxer care activa în mafia românească și avea deja în cazier numeroase condamnări pentru infracțiuni legate de droguri, răpire și viol. Ambii bărbați se cunoșteau din trecut și s-au întâlnit în spatele parcării de pe autostradă din Jabbeke.

Interlopul român „Stripăru”, condamnat la închisoare în Belgia

 

Marius C. și însoțitorul său, Ion-Iulian M. (39 de ani), îl așteptau pe românul din Torhouten. Stripăru și-a îmbrățișat victima și a obligat-o să se așeze pe scaunul pasagerului din propria mașină. Victima a primit apoi un cuțit sub nas. Marius a amenințat că îi va tăia urechea și îi va descărca arma în picior. "L-au amenințat că îi taie urechea și îi omoară familia dacă nu îi predă BMW-ul", au concluzionat procurorii,  potrivit publicației belgiene Het Laatste Nieuws.

Soția și copiii săi au fost, de asemenea, amenințați cu moartea. Cei doi români și-au condus victima la o bancă din Ostende și au pus-o să transfere 28.000 de euro într-un cont din România deschis de iubita de atunci a lui Marius. Aceștia s-au întors în parcarea de pe autostradă din Jabbeke și l-au obligat să renunțe la BMW-ul său scump.

„L-a amenințat că-i taie urechea și că-i omoară familia dacă nu-i predă BMW-ul“

 

2. Sursa foto... (marius_craciun_interlop.jpg)

Între timp, un al treilea asociat al interlopului se dusese să ridice al doilea certificat de înmatriculare pentru mașină de la soția victimei. Proprietarul a fost obligat să semneze un contract de vânzare-cumpărare, după care românii au fugit cu vehiculul. Victima a depus o plângere la poliție, în urma căreia Marius C., iubita sa de atunci, Dana-Cornelia C. (33 de ani) și Ion-Iulian M. au putut fi arestați pe 1 decembrie 2019.

Citește și: Franța. Interlopul ROMÂN Marius Crăciun, zis Stripăru, CĂUTAT prin Interpol, a fost PRINS. Era CONDAMNAT la un total de 37 de ani de ÎNCHISOARE

Răzvan-Constantin M. (32 de ani) din Koekelare, cel care a mers să ridice certificatul de înmatriculare, s-a predat la scurt timp la poliție. El a primit 120 de ore de muncă în folosul comunității vineri dimineață. Ion-Iulian M. a primit 3 ani de închisoare. Dana-Cornelia C. a fost condamnată la 20 de luni de închisoare cu suspendare, în timp ce fostul ei iubit, Marius C., a primit 4 ani cu executare. Judecătorul a dispus arestarea imediată a acestuia.



 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel