PSD promite la Bruxelles ÎNGHEȚAREA salariilor. Cu cât vor SCĂDEA salariile în condițiile inflației

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Liberalul Florin Câțu vine cuo informație bombă.

Senatorul PNL Florin Cîțu scrie pe pagina lui de socializare că PSD va introduce, de anul viitor, măsuri de austeritate și nu va mai aplica Legea salarizării unitare. Liberalul prezintă în acest sens un document care ar fi fost trimis Comisiei Europene. Din acest document reise că PSD-ALDE promit înghețarea salariilor în sectorul bugetar în 2019, ceea ce echivalează cu tăierea acestora în condițiile inflației.
 
"PSD i-a trădat și i-a mințit pe români. România în criză economică-PSD introduce măsuri de AUSTERITATE în 2019! Într-un document trimis Comisiei Europene PSD +ALDE promit înghețarea salariilor în sectorul bugetar în 2019 la nivelul din Decembrie 2018. PSD +ALDE NU MAI APLICĂ LEGEA SALARIZĂRII UNITARE (astfel recunosc falimentul programului de guvernare)!", a declarat Florin Cîțu, sâmbătă, pe Facebook.
 
Liberalul susține că această măsură înseamnă de fapt tăierea salariilor.
 
"Asta înseamnă că salariile sunt TĂIATE cu echivalentul ratei inflației. În plus creșterea dobânzilor va tăia și mai mult din puterea de cumpărare. În poza măsurile pe care PSD promite că le va lua la construirea bugetului pentru 2019. Este clar că legea pensiilor este doar o minciună. Nu sunt bani pentru aplicarea legii salarizării unitare și PSD+ALDE mint că dublează pensiile", spune senatorul PNL.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel