INFOTRAFIC. Circulație în condiții de iarnă pe autostrada A1 Sibiu - Deva

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informează populația privind modul cum se circulă, în această dimineață.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, se circulă în condiții de iarnă pe A1 Sibiu - Deva, iar caroabilul este partial acoperit cu zapada pe sectiunea Deva-Nadlac.

INFOTRAFIC anunță că duminica dimineata nu au fost semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta.


Pe autostrada A1 Sibiu - Deva se circula in conditii de iarna, in special pe tronsonul kilometric 238 (Sibiu) - 292 (Cunta, judetul Alba), unde ninge abundent. Ninge si intre kilometrii 292 (Cunta, judetul Alba) si 412 (Holdea, judetul Hunedoara), insa fara depuneri pe partea carosabila. Traficul este redus. Se actioneaza pentru deszapezire.

Pe autostrada A1 Deva - Nadlac, in zona kilometrului 467 (Buzias, judetul Timis) carosabilul este partial acoperit cu zapada, se actioneaza cu material antiderapant. Traficul este redus pe intrarea in tara si moderat catre iesire.

Pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti traficul este redus, carosabilul fiind uscat;

Pe DN1 Bucuresti - Brasov si DN 1A Brasov - Ploiesti, pe raza judetelor Prahova si Brasov, valorile de trafic sunt reduse, carosabilul fiind umed.

Pe DN7, pe raza judetului Arges, carosabilul este umed, valori reduse de trafic, pe raza judetului Valcea, carosabilul este uscat, valori reduse de trafic, iar pe raza judetului Sibiu, ninge la aceasta ora, se actioneaza cu material antiderapant, valorile de trafic fiind reduse.

Politistii recomanda soferilor prudenta la volan, sa se asigure si sa semnalizeze inainte de schimbarea directiei de deplasare si sa creasca distanta de siguranta intre vehicule. 

citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel