Incredibil. Iordache a arătat din nou semnul OBSCEN unei femei. CULMEA TUPEULUI

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un nou scandal a izbucnit astăzi în ședința biroului Permanent al Camerei Deputaților. Florin Iordache ar fi arătat din nou degetul mijlociu. De data aceasta, Iordache a arătat semnul obscen unei femei. 

Cei din USR spun public că vicepreședintele Camerei Deputaților a făcut din nou un gest obscen, de data aceasta către Raluca Turcan. De acolo ar fi început un adevărat scandal care ar trebui să fie pe stenogramele ședinței biroului permanent. 

Iulian Bulai este cel care a detaliat acest incident. El spune că Iordache s-ar fi certat cu Raluca Turcan, iar fostul ministru al Justiției a reacționat identic ca în urmă cu o săptămână, când a ridicat degetele mijlocii de la tribuna Parlamentului. 


"Astăzi a fost o şedinţă destul de tensionată pe mai multe puncte. La un moment dat, în urma solicitării celor din Opoziţie cu privire la prezenţa în plen a doamnei prim-ministru Dăncilă, dl Iordache a făcut din nou un gest obscen, în timp ce mânca o plăcintă, la adresa doamnei Turcan. (...) Acelaşi gest foarte direct, dar în acelaşi timp camuflat de o mână care mânca o plăcintă, dar sincronizat cu un zâmbet de aprobare din partea dlui chestor Gerea lângă care stătea în timp ce avea loc această discuţie între doamna Turcan şi domnul Iordache", a afirmat Bulai, luni, la Parlament.

Reacția coaliției de guvernare este halucinantă:

Cei din PSD și cei din ALDE spun că de fapt totul ar fi fost "interpretat" de către cei din opoziție, iar Florin Iordache mănca o plăcintă. Ei spun că degetul "nu stătea bine", în momentul în care acesta mânca plăcinta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel