Incendiu Constanța. Femeia care a sărit de la balcon pentru a se salva a MURIT - ULTIMĂ ORĂ. Video

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Medicii de ambulanţă au declarat decesul femeii care, încercând să scape în urma incendiului izbucnit în apartamentul său, într-un bloc din zona centrală a municipiului Constanţa, a ieşit în exteriorul balconului şi a căzut în gol de la etaj.

Citeşte şi: Incendiu Constanţa. Tragica poveste a femeii care a sărit de la geam. Avea un altar cu lumânări pentru fiul ei mort în urmă cu o lună

Proprietara locuinței care a luat foc în Constanța a murit. 

"A fost declarat decesul", au transmis reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, după ce iniţial anunţaseră că "pacienta a căzut de la etajul 5 sau 6, este în stop cardio-respirator şi se efectuează protocol de resuscitare".

Un puternic incendiu a izbucnit, marţi, într-un apartament situat la etajul şase al unui bloc de pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanţa, cadrele medicale intervenind în prezent pentru salvarea proprietarei locuinţei, o femeie aflată în stop cardio-respirator.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", Anca Chiriţă, la faţa locului, la un bloc cu şapte etaje, au fost mobilizate trei autospeciale de stingere şi o autoscară, incendiul la un apartament de la etajul şase manifestându-se generalizat, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum.

"Din păcate avem şi o victimă, o femeie care se află în stop cardio-respirator, sunt trei ambulanţe la faţa locului, se acordă ajutor medical proprietarei apartamentului", a transmis reprezentanta ISU. 

Vezi video:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel