„Îmi omori copilul, îi faci vaccin COVID fără să ştiu?". Scandal și panică la o școală din România: „Animalelor! Au terorizat copiii” (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
elevi_bulgaria
elevi_bulgaria

Zvon că elevii vor fi testaţi şi vaccinaţi, în școală, împotriva Covid-19, a dus la propagrea unui scandal monstru în rândul părinţilor din Murgeni, care au venit speriați la școală pentru a cere socoteală.

La o școala din Murgeni mai mulți părinți s-au dus să-și ia copiii acasă, după apariția zvonului că aceștia sunt testați și vaccinați împotriva Covid-19. Totul a pornit de la scuza inventată de un elev care a fost prins chiulind. Speriaţi la aflarea veştii părinţii au luat cu asalt școala, în timp ce elevii părăseau în fugă sălile de clasă, tot haosul fiind filmat și transmis în direct pe Facebook.

„Uitati, în direct, a făcut anti-Covid fără să știe familia copilului. Vă rugăm frumos să dați distribuire. Uitați ce este aici, lume. Au speriat copiii! La școală speriați copiii! Animalelor! Uitați ce se întâmplă la școala orașului Murgeni. Au terorizat săracii copii la școală, le-a făcut teste anti-COVID, vaccinare. Copii, doamnă, au fugit plângând acasă. Cum puteți să spuneți ”nu”? Sute de copii au fugit din clasă. Vă rugăm frumos să dați distribuire. Uitați cum fug părinții copiilor când au auzit. Suntem sălbatici că am venit să ne salvăm copiii? Păi îmi omori tu copilul, îi faci vaccin fără să știu? Le-a făcut vaccin la copii fără să fie anunțați părinții. Cum puteți să faceți vaccin la copii, doamnă, ce inimă aveți? Doamnă, dumneavoastră nu sunteți om”, striga unul din părinți.

Incidentul s-a încheiat după sosirea poliției, în timp ce Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean au transmis că la școala din Murgeni nu a avut loc niciun fel de acțiune medicală.

Totul a pornit de la un elev care a chiulit și, pentru nu fi pedepsit de părinți, a spus că a fugit pentru că la școală erau testați și vaccinați împotriva Covid-19.

Speriați că sunt vaccinați fără știrea și acordul lor, mai mulți părinți au fugit la școală să-și ia copiii acasă și au creat un haos pentru care care a fost nevoie de intervenția poliției, informează vremeanoua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel