Imagini incredibile. Doi copii, salvați în ultima secundă din apa înghețată

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Imagini incredibile. Doi copii, salvați în ultima secundă din apa înghețată
Imagini incredibile. Doi copii, salvați în ultima secundă din apa înghețată

Doi adolescenţi, în vârstă de 14 și, respectiv 16 ani, care se aflau în pericol de înec în râul Olt după ce s-a spart gheaţa, au fost salvaţi duminică de pompieri.

Cei doi adolescenţi, alături de alţi trei copii, s-ar fi aflat în zona podului de cale ferată peste râul Olt de la Râmnicu Vâlcea, iar unul dintre ei a vrut să se dea pe gheaţă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger.

Gheaţa pe care el se afla s-a rupt, iar un al doilea adolescent a intrat după el. La sosirea pompierilor, cei doi copii erau în apă şi se ţineau de gheaţă.

Pompierii au reuşit să salveze copiii aflaţi în pericol de înec şi i-au transportat cu barca la mal, unde au fost preluaţi, conştienţi, de către echipajele medicale.

"Un minut… atât a durat până când salvatorii au ajuns la cei doi copii care căzuseră în râul Olt și care se țineau la suprafață doar cu ajutorul unor bucăți de gheață.Câteva secunde dacă ar mai fi întârziat… Dar nu au întârziat. Salvatorii s-au mișcat IREPROȘABIL, iar cei doi copii au fost salvați!

Un minut cât pentru două vieți! FELICITĂRI, Cristian, Daniel, Mihai și Alexandru! Îi puteți vedea pe cei patru salvatori în pozele din comentarii! Merită din plin toată admirația noastră!", au transmis reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel