Imaginea zilei vine de la un român din Germania: Mașina sa cu număr obscen, parcată în mod ostentativ în Mamaia (FOTO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Şoferul din Suceava, posesorul unui Mercedes înmatriculat în Germania cu o plăcuță cu mesaj obscen, lovește din nou. După ce la sfârșitul lunii mai bărbatul a rămas fără permis şi a primit amenzi de peste 6.000 de lei, în acest week-end el a ajuns pe litoral, unde s-a făcut din nou remarcat, și nu doar din cauza mesajului pe pe numărul de înmatriculare.

Românul care deține autoturismul marca Mercedes, înmatriculat în Germania, cu numărul DAU MU3, a ajuns pe litoralul românesc în acest sfârșit de săptămână.

Șoferul a parcat, astăzi, în stațiunea Mamaia, dorind, probabil să demonstreze de două ori cât de special este. În primul rând prin alegerea numărului de înmatriculare DAU MU3, iar în al doilea rând... prin modul în care a parcat. Imaginile au fost surprinse astăzi în centrul stațiunii Mamaia de către Reporter Ntv și postate pe pagina de Facebook.

Același șofer a mai intrat în vizorul autorităților și în urmă cu câteva săptămâni, când a fost oprit de poliţişti în trafic, pe drumul judeţean 209 C. Dar nu din cauza numărului obscen de înmatriculare, ci  pentru că circula cu 103 de km/oră, pe un sector de drum unde limita de viteză era de 50 de km/oră.

Vezi mai multe detalii aici: Român din Germania, la volanul unei maşini cu număr obscen. Ce a pățit după ce a fost oprit în trafic - FOTO

2. -imagine fara descriere- (msina-dau-mu3.PNG)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel