Iată cum vom zbura de la 1 iulie: Toată lumea cu mască, iar la toaletă doar cu permisiune. Document OFICIAL

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Una din cele mai mari companii aeriene din Europa a anunțat, marți, data la care vor fi reluate zborurile și cum se vor efectua acestea.  

Compania Ryanair a anunțat marți că reintroduce 40% din zboruri din 1 iulie 2020 și va opera aproximativ 1.000 de zboruri pe zi. Operatorul aerian a publicat un document în care sunt descrise regulile de călătorie, începând cu 01 iulie.

Compania recomandă check-in-ul online și descărcarea permisului de îmbarcare pe telefon. Pasagerilor li se va lua temperatura la intrarea în aeroport și sunt sfătuiți să poarte măști în aeroport și în avion pe toată durata zborului.

Ryanair mai anunță că avioanele au filtre de aer similare cu cele folosite în spitale și toate suprafețele interioare sunt dezinfectate în fiecare noapte cu substanțe chimice, eficiente timp de peste 24 de ore.

Va fi încurajată și distanțarea socială în aeroporturi și aeronave.

Cum vom zbura de la 01 iulie - reguli în avion

 

De asemenea, la bordul avionului, echipajul Ryanair va purta măști și oferi un serviciu limitat de gustări și băuturi preambalate. Toate tranzacțiile de la bord vor fi fără numerar. Totodată, membrii echipajului nu vor mai permite formarea pentru coadă la toaletă, mersul la baie urmând a fi făcut în urma unei cereri expres din partea pasagerului. 

Ca o măsură temporară, Ryanair le va solicita tuturor pasagerilor care zboară în iulie și august să completeze detalii cu privire la durata sălătoriei, adresa la care vor sta, etc.

De la începutul restricțiilor, la jumătatea lunii martie, Ryanair a operat un program zilnic de 30 de zboruri între Irlanda, Marea Britanie și Europa. Din iulie, Ryanair va relua zborurile de la majoritatea celor 80 de baze din Europa, dar vor fi mai puține frecvențe zilnice/săptămânale.

"Este important pentru clienții noștri și pentru oamenii noștri să revenim la unele programe normale începând cu 1 iulie. (...) După 4 luni, este timpul ca Europa să zboare din nou, astfel încât să putem reuni prietenii și familiile, să le permitem oamenilor să se întoarcă la locul de muncă și să repornească industria turismului din Europa, care oferă atât de multe milioane de locuri de muncă", a declarat Eddie Wilson, Ryanair CEO, potrivit Mediafax.

Anunțul Ryanair vine în contextul în care autoritățile din România plănuiesc să interzică zborurile spre țarile din Vestul Europei până în iunie.

Vezi aici detalii: Zborurile spre Italia, Spania, Germania, Franța și Anglia, INTERZISE până în iunie. Proiect MAI

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel