Hoț român prins în urma unui accident

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Bărbatul a intrat cu mașina în stâlpii de pe marginea drumului. Când a deschis portiera o tonă de măsline s-au împrăștiat pe carosabil.

Agitație mare la primele ore ale dimineții în centrul orașului Pilas, situat în apropiere de Sevilla. Un autoturism marca Seat Toledo, cu geamuri fumurii a lovit din greșeală stâlpii de protecție de pe trotuar, în dreptul unui bar din centrul orașului. Toată lumea a crezut că este vorba de un banal accident de circulație. Însă în momentul în care ușile acestuia s-au deschis, sute de kilograme de măsline s-au împrăștiat peste tot.

 

 

Polițiștii sosiți la scurt timp la fața locului au blocat traficul rutier și pe baza informațiilor obținute de la martori dar și în urma verificărilor efectuate, au stabilit că proprietarul mașinii este un român, vinovat de producerea accidentului. Polițiștilor li s-a părut suspect faptul că șoferul nu a putut explica proveniența sutelor de kilograme de măsline împrăștiate pe carosabil și l-au condus la secție pentru a da mai multe declarații.

 

Ulterior, s-a aflat că un fermier de la Almonte (Huelva), oraș situat la aproximativ 20 de kilometri de locul accidentului, a depus o plângere la poliție prin care reclama furtul a mii de kiligrame de măsline.

 

Pe baza noilor informații dar și a dovezilor existente, românul a recunoscut că împreună cu un complice, tot român, au sustras aproape o tonă de măsline dintr-unul din depozitele fermierului din Almonte.

 

Cei doi au fost reținuți de polițiști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel