Horoscopul runelor 15 - 21 februarie 2021. Mihai Voropchievici, vești geniale pentru zodii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat darurile runelor pentru zodii, în săptămâna 15 - 21 februarie, la emisiuna „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3. 

Berbec. Săptămâna următoare lăsăți la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Nimic nu e întâmplător. Lăsăți necazurile în urmă și pregătiți-a pentru o săptămâna extraordinară.

Citește și Anul Bivolului Alb de metal: Mantra pentru fiecare zodie în parte. Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, horoscopul pentru fiecare zodie

Taur. Sunteți pregătiți săptămâna viitoare să începeți o viață nouă. În plan sentimental, dacă vor. Disponibiliati fizice și psihice și bănești. O revenire pe toate planurile.

Gemeni. Gemenii sunt câștigătorii pe săptămâna viitoare. Mai ales că știu să se iubească pe ei înșiși. Sunt favorizați, au protecție. Pot să facă ce vor.

Rac. Se materializează pe felul de a vorbi, de a lua decizii și de a acționa și în favoarea voastră. Nu va grăbiți, nu va pripiți, până pe 21 nu luați decizii hotărâtoare.

Leu. Leul da lovitură. Salt rapid. Lovitură vine din varii direcții. Din toate punctele de vedere.

Fecioară. Suma de bani importantă sau un cadou care să va multueasca sufletește dar și alte vești bune.

Balanța trebuie să bată cu pumnul în masă. Trebuie să își consolideze poziția în familie. 

Scorpion. Are de susținut o mică bătălie. Ceva mici conflicte pe care le pot rezolva fără să se agite prea mult. Și să nu fie îngrijorat pentru că va câștigă în mod sigur.  

Săgetător. Trebuie să abordeze altfel problemele. Schimbă tactică. Dacă trebuie să trageți la țintă, uitați siincercati cu o vorba bună.

Capricorn. Intră în atenția sau în grația celor din jurul lor. O persoană care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Vărsător. Își ia o vacanță și dispare din atenția tuturor. Vor să plece.

Peşti. Trec printr-o suită de schimbări majore. Pleacă în vacanță, la distracție sau în vizită. Trebuie să facă ceva ce le place.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel